Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
...tako da bo 9 mesecev minilo kot bi mignil.
.
. Bolje da tiste poskusite, ki imate že otroke, če se kaj ujema...Jst vem drugač za tisto foro z zlato ogrlico, ki jo položiš na zapestje. Potem jo dvigneš in če se premika gor in dol je fantek, če se premika v krogu pa punčka...Smo to preizkusili že kakšno leto nazaj na štirih mamicah, ki imajo že več otrok, pa jim je vsem prav pokazalo. Tisto mi tudi kaže, da bo fantek.:)
jaz sem poleg sebe računala še trem mojim svakinjam, ki imajo že otroke , nektere že po dva in vsakič ko je pisalo da bo dobila fantka je dejansko rodila punčko, ko pa je pisalo da bodo dobili punčko so resnično dobili fantka. V bistvu glih obratno no tudi pri nas je bilo rečeno da bomo pri nadji dobili lulčka, pa ga ni bilo, sedaj pa je napisano punčka kaj pa bo bomo pa še videli?