ily
|
Vidim, da imate debato okoli imen - me je skoraj kap , ko sem videla, kakšno ime imate v ˝obravnavi˝. Zakaj ? Moja ˝tadruga Buba˝ je Trina. Ko sem ji jaz pred slabimi tremi leti dala tako ime, me je skoraj vsak vprašal: ˝A Trina? Zakaj pa ne Brina?˝ . Sestra, ki me je peljala iz porodne, me je pa skoraj nadrla - je gledala na tablico, pa pravi: ˝Kako ji je ime? A Trina? Ja kakšno ime pa je to? Nisem še nikoli slišala!˝ Sem mislila, da jo bom kar na... usekala. Veliko jih res ni, mislim, da okoli 30 v Sloveniji, je pa meni to še vedno eno najlepših imen za pupike. In naši navihanki ful paše. Tako, da, punce, kar... Tudi tavelika Pika ima posebno ime, ki jih ni pet v SLO. Tudi tokrat imava imena že izbrana. Sva se pa v prvo oba strinjala z mojo izbiro , tako da bo to to. Povem pa še ne, ker tudi drugim ne bova povedala, dokler se ne rodi. Drugače pri meni tudi vse po starem. Slabo še vedno, pa se mi zdi, da malo manj, da je malo bolj znosno vse skupaj. V službi gužva - glih zdajle čakam ˝ene ...˝, ki jim bom morala dokazovati svoj prav izpred leta in pol. Joj, kako sovražim take površneže!!! Ah, bo že.... No, uživajte in se kaj beremo!
|