|
RE: Dolenjke, 2. del 1.2.2010 8:08:27
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Jutro. Rea zame je pravilno, hvala že v naprej, povej prosim, če ti je zagrabilo rumene hlačke in majčke? Kakšen sistem imate za plačevanje in prevzem in koliko časa približno hodijo stvari? Taja je kar grdo začela kašljati včeraj, vendar je brez vročine. Upam, da bo vse ok. zaenkrat ti težko povem, ker next ne dela, sem ravno to hotela preverit, glede barv, cen in velikosti. Ke pri CHECKOUT-u se ponavadi pokaže kaj zares imajo in kaj ne, pa seveda kakšna je cena. Vidiš, že sedaj se zapleta, ko je Triš rekla da je njena naročena srajčka 13 EUR, meni pa kaže 16 EUR?!?! Ampak, ni panik, bomo vse seštimale..samo da odpravijo težave. Kar se dostave in plačil tiče je pa tako, glede na to da je znesek kar visok, vas bom verjetno prosila, če mi boste nakazale na trr, bom še videla..kako bo z nextom, če bo sploh šlo.. Drugače pa pride v roku 10 dni, včasih če v 5-6 dneh..odvisno kako hitro gre pošta in če nikjer ne štrajkajo.. pa držim pesti, da Tajo čimprej mine tale kašelj
|