ela24
|
Pozdravljene! Danes pa je naš kar živahen . Sem prav vesela, ker včeraj pa je bil kot da cel dan spi, in pol sm samo zaskrbljena, boljše da cel dan brca Imena, simpatično! Vsako je po svoje lepo. Jaz sem bolj pristaš kratkih imen, že zato ker je priimek malo težji. Spanje... Tudi jaz sem prebudim, pa wc in to, pa dostikrat imam more, ampak spim pa kar dobro, zjutraj sploh rada potegnem Sm pa ta vikend prespala drugje, ker sma bila na poroki, pa sm videla da sploh ne bi spala, če ne bi imela svoje ljube postelje. Se bo mali kar navado na vodno, upam, da ne bom imela problemov, da ne bo hoto v zibki spat Kako planirate spanje? Ga boste dajale v svojo posteljico ali kar v vajini postelji? Uh, smo že v 31 tednu, tako da je res čas, da začnem prat in pripravljat za . Ampak, če ne vem če se nam bo uspelo selit ali ne... In pol bi rada že v novem stanovanju pripravila za , ampak ne vem do kdaj sploh lahko čakam da me pol ne preseneti in ne bom imela nič pripravljeno? Joj, kepica, drži se. Uboga, upam da zdržiš čim dlje, saj dva tri tedne še, pa bo čisto vredu. Če se ne motim po 35 tednu ne rabi več v inkubator?
|