Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
, ko sem videla, kakšno ime imate v ˝obravnavi˝. Zakaj
? Moja ˝tadruga Buba˝ je Trina. Ko sem ji jaz pred slabimi tremi leti dala tako ime, me je skoraj vsak vprašal: ˝A Trina? Zakaj pa ne Brina?˝
. Sestra, ki me je peljala iz porodne, me je pa skoraj nadrla - je gledala na tablico, pa pravi: ˝Kako ji je ime? A Trina? Ja kakšno ime pa je to? Nisem še nikoli slišala!˝
Sem mislila, da jo bom kar na... usekala.
, tako da bo to to. Povem pa še ne, ker tudi drugim ne bova povedala, dokler se ne rodi.
Ko berem zgodbe s srečnim koncem se poskušam potolažit, pa ne gre.... Poleg tega imam tudi take čudne bolečine - ki pa k sreči niso krči.
. pa me je sestrična pomirila, da je ona mela izcedke v vseh treh
, je da se pomirita. drugače pa, če so krvavitve, te morajo sprejeti na urgenci.poveš, da krvaviš v
imela 24 .12 ali še malo počakam???????????