Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, jezi pa me samo to, da vsakič občutim ovulacijo z močno bolečino, sedaj imam to krvavitev drugič v času O(upam da je to ovul. krvavitev), pa dvig temp., veliko sluzi, na koncu pa vedno tisto razočaranje
!!Čeprav vsakič potihoma upam in iščem znake
, da kaj pa če se zgodi čudež in se nama vseeno posreči naravno, po drugi strani pa vem, da nimam kaj upati, če so jajcevodi neprehodni!!
Tak da nevem, če je kaj na tem. Bomo videli,.... Druga nam tako ne preostane.
tudi meni je namreč (v neki drugi zadevi) napisala, da bomo v neki povezavi s starejšo žensko v znamenju kozoroga, pa tudi ne poznam nobene
. Držimo vsi pesti zate
, da lahko gremo naprej. Se pa trudimo pol leta, tako da sem kar vesela, da me je tako zgodaj dala G naprej na preiskave. Jaz sicer se nisem hotela delati panike, in niti ne G. Ampak ko me je pregledala z UZ, me je dala direktno na HSG. Predvidevam, da je ze vedela zakaj.
, od kar pa sva začela delat na
pa je cikel daljši. Prej sem imela vedno na 28 dni, sedaj pa enkrat na 31, 34 sedaj pa na 29. Bomo videli ta mesec kaj bo.
, to je še tako daleč če bo res držalo. Drugače pa mi je dopisala še: Bo pa pestro :) hmm
šele maja