Beba78
|
Hej, hej , moje tetke marjetke še kar ni , testa pa tudi še nisem delala...Zdej pa, al se je res prijelo, al sem se pa toliko napsihirala, da tokrat pa bo, da si zdej ne upa priti, čeprav bi imela vse razloge, da pride...Ji bom dala še nekaj časa... Vedeževalke - jaz se v te stvari raje ne spuščam, ker mi potem, karkoli bi rekla, ne bi dalo miru...Saj veste, kaj pravijo "Človek mora paziti, kaj si želi, ker se mu to hitro lahko zgodi". In pri vedeževalkah je tudi tako, da se lahko njene izjave razumejo tako ali drugače. Pač odvisno tudi ali si bolj pesimističnega ali bolj optimističnega značaja. Če bi meni vedeževalka rekla, da bom rodila v znamenju leva, ziher ne bi pomislila, joj, kje je še to (avgust 2011), ampak bi mi skoz šlo po glavi, ajoj, a pol me čaka prezgodnji porod (avgust 2010). Vsaka vedeževalka, ki je dobra vedeževalka, da dvoumni odgovor...Samo od tvoje razlage njenega odgovora pa je kasneje odvisno ali se bo napoved uresničila ali ne. Vsaj jaz tako mislim! Danes pa se obeta spet en tak lep . Super . Lep dan vsem!
|