Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Se mi je ne da gledat. Da ne govorim, da bi ziher hotla pestvat pupiko. Sam tega ji pa gvišen ne bi dovolila še neki časa. Ker ti povem, da bi jo hotla ona kr zbudit
Je takšen tip človeka. sva se dons lih z mojim pogovarjala o njej in sva prišla do zaključka, da še dobr, da sem ji vščeč, ker če ji ne bi bila, bi bilo vpr. če bi blo tko kt je. Ker pri njej srednje opcije ni - če ne mara, sovraži na turbo; če ji je nekdo všeč, je vsiljiva na turbo

.
, ja pa v LJ sem tudi bila okrog 12.00, samo danes nisem šla nič v Mullerja...
No, sem vsaj v miru Housija pogledala. Zdaj sem pa že tolk fertik, da se mi tudi do kopalnice ne da in bom še malo pomeditirala na kavču. Sem jo popoldne usekala v en hrib, sem skor pljuča pustila zunaj. Ni šale. Čakam da se bauhi spusti, da bo mal več placa za pljučka. a
ful uničila lase, se mi vrhnji precej lomijo
. Tina50, vidim da tebi pa peš ne uspe priti do G, ko imaš tako daleč.
pa še danes sem z mentorjem zmenjena, da mi diplomsko pregleda, če je vredu, tko da upam, da se ne bom kje ubila po tem snegu...