|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
9.2.2010 12:08:49   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

jutro. danse pa smo ,imeli notte di user posted image user posted image user posted image ne vem kaj ga je matralo,ma se je stalno zbujal in zajokal ko se je zbudil, tako da sem danes user posted image

hahaha momacus.... da vidiš, kako je nam 1x user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
9.2.2010 12:14:06   
BIA79
Mi smo tudi imeli notte da incubo...Klara se je prehladila in je bil šov...no, pri nas za vaše pojme je itak pesto :) Danes bomo bli doma, se moramo čuvat, ker imamo naslednji teden cepljenje...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
10.2.2010 7:22:02   
Belen
jutroooooooo....
kaj našo strani bojo zaklenili, če ne bomo nič aktiwne???? user posted image user posted image user posted image

uffffffff....js ne wem kaj weč kuhat, mislim se mi zdi,kot wsak dan da jejo isto.... user posted image ... dajem jim korenje, por, cvetačo, ohrowt, brokoli, kolerabo, bučke, špinačo wčeraj prwič,koruza  kar pač je od zelenjawe...en mix, s krompirjem, rižom, paštico al polento.... + 3X na teden piščanca.... druzga mesa še nism dala...,

7h..mleko
10-11h...sadje s piškoti ali žiti
13h mleko
15.30-16h kosilo
17,30-18h skuta s sadjem ali skuta ali jogurt
19h mleko....

kaka ideja za malce?'''???

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
10.2.2010 10:05:22   
BIA79
Belen..zadnjič sem Klari za kosilo naredila npr. mleto meso (imajo tudi od purana, mi je rekla prijateljica) z malo šalše in paštico...počasi so skušam uvajat v hrano, ki jo jemo mi (njej ne solim). Ma ker Klara ni velik jedec, vsi moji poskusi padejo v vodo hahaha Ima pa ful rada piščanca narejenega v pečici...zadnjič je primila en kos in direkt v usta...meso ji sedaj dam na koščke in ga sama poje ( z mojo pomočjo). Ribo si poskusila? Klari sem delala take male bunkice in jo je vso zmazala...

Za malico? Si poskusila tipo ajdovo kašico, pa proso...ma kuhano na vodi ni glih najboljše...moram naslednji teden vprašat pediatra kaj je s tem kravjim mlekom, ker mi prav ne da mira...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
10.2.2010 11:47:56   
momacus
jutro. evo nas nazaj iz cepljenja. ma je bil takoooo priden. smo bli naročeni ob8.45 in smo pršli na vrsto skoraj ob 10. pa je bil tako priden kljub temu da sploh še ni jedel (sm mu hotela dat zjutraj mleko na flašo , ki je najhitreje, ma ni blo šans-flašo ne mara) pa smo dobili še napotnico za dermatologa in cepljenje pod zdravniškim nadzorom pri enem letu zaradi alergije na jajce. zdaj se moram lotit poiskat dobrega dermatologa in razmišljam da bi se šli cepit v LJ .....pozna katera koga z izkušnjami na tem področju?

belen, probaj dat tamalim zajčje meso , je lih tako nevtralno ko piščanec. tudi meni se zdi da kuhamn eno in isto, še ki smo bolj omejeni zaradi alergije user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
10.2.2010 12:08:42   
BIA79
Žal Momacus ne poznam nobenega s težavo kot jih imate vi, ma jaz bi vsekakor poklicala na pediatrično kliniko in vprašala tam kako in kaj. Mi smo k kardiologu  šli tam, ne vem, mi zbujajo več zaupanja kot doktorji tu v Izoli. Za otroškega kardiologa sem itak prebrala da je "najboljši" prav tam, tako da je dobro da malo pobrskaš po netu...Na zdej sem našla da otroška dermatologija spada pod dermatološko kliniko in ne pediatrijo.
http://www.pedkl.si/oddelki/dermatologija/

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
10.2.2010 12:22:48   
momacus
ja bia sej tudi za dermatologa razmišljam iz v LJ ki tle na obali user posted image
ma grave, da ni na obali enega "dobrega" zdravnikauser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
10.2.2010 12:47:16   
Belen
čestitke Klari za obletnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
10.2.2010 14:29:16   
DannyS
Čau punce...

Mene pa zanima, če ima katera kake izkušnje z vrtnimi bazeni tistimi napihljivimi ali montažnimi s kovinskim ogrodjem... kaj priporočate... nekaj sem že gledala po netu, ma me zanima še kako mnenje?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
10.2.2010 14:36:57   
Anonimen
DannyS mi imamo bazen in to tak, ki ima kovinsko ogrodje in znotraj folijo, premera je pa 3,5 m. FFFuuuulll smo zadovoljni z njim. Komaj čakam poletje, da bo lahko Tadei v njem čofotal. Že lani smo se kopali z njim v tem bazenu, vendar mu ni bilo interesantno, ker je imel šele 2 meseca. MI SMO FUUUULLL ZADOVOLJNI Z NJIM.

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
10.2.2010 14:37:41   
Anonimen
Ajej, se ponavljam. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.2.2010 14:37:57   
Belen
dannyS...js žal ti ne morem pomagat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.2.2010 16:10:37   
gia15
zdravo punce

moja user posted image  je imela včeraj pregled v posvetovalnici pri 9-ih mesecih... ima 9300g in 79cm in je tudi vse drugo ok. kri gre dat (verjetno) jutri pa da vidimo še hemoglobin.

bia, jaz sem tudi vprašala glede uporabe kravjega mleka (polnomastnega, tistega za prekuhat), ker jaz ga že neki časa uporabljam-skuham na njem grez, polento, pa tudi zaradi tega, ker moja user posted image  noče pit AM, prav nobenega (ji dajam tiste kaše, ki že vsebujejo AM in se zmešajo z vodo, to poje zdaj po novemuser posted image user posted image user posted image ) in je dr.rončevič rekla, da ni problema glede tega mleka, samo prav za pit pa je dosti boljše do 1. leta AM - itak! drugače pa lahko že počasi je hrano "za odrasle" le manj začinjeno in se je treba izogibat beljaka, medu, svinjskega mesa, oreščkov do 1. leta. moja user posted image  že neki časa je to, kar jemo mi, le manj začinjeno - z čisto malo soli. in dojimo se lešezjutraj in zvečer in še to bolj leno! kako si ti navadila klaro na AM iz flaše?

bazena pa nimamo, bomo hodili na tu plažo (debeli rtič in san simon) in planiramo dopust v dalmaciji konec poletja, ve?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.2.2010 19:46:07   
BIA79
Hvala Belen...leti čas ne?

Tudi mi nimamo bazena...Bom kupila verjetno tistega, ki se napihne, za kako kopanje na balkonu...na srečo imamo morje blizu...čeprav jaz osebno nisem nek ljubitelj plaže, ma se bom potrudila ;)

Gia, potem praviš da ni problema,če uporabljaš kravje mleko za kuhanje? No bom poskusila tudi jaz ji dat nekaj narejeno na kravjem mleku da vidimo...Ma mleko iz mlekomata je ok?

Klara je sedaj postala flaša dipendente. Tako kot je prej ni hotela videt, sedaj bi samo jedla iz flaše ali pa z rokico...Ma kaj naj ji dam? Ne vem, če bi se najedla s kruhom...Pije pa mleko Hipp Bio 2.

Danes sem prebrala o sladkorjih v raznih čokolinotih, keksolinotih in raznih kašicah. In ga je kar nekaj...groza...Zadnjič sem poslušalo oddajo in so rekli, da je sladek okus že prirojen okus. Na slano se je treba pač naučit.....Škoda, ker ni slišala moja mama, ker mi non stop teži da naj Klari solim hrano...

(odgovor članu gia15)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.2.2010 19:54:12   
momacus
en kuponček za tiste ki kupujete pamperske

http://www.pampers.cz/cz_CZ/docs/Pampers_Gallop_Ecoupon_SLO.pdf

....in že me ni več čauuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.2.2010 7:51:40   
Belen
jutroooooooo
eko spet smo od 19h-do 4h spali brez rečt AAAA, pol pa Naša ni hotela weč spat in se igrala w stajici ....user posted image user posted image do 5h je vriščala, se smejala, kolcala itd.... in pol widla, da je mogoče noč še user posted image in zaspala do 6.30h..... eh.... smo se že nawadili user posted image user posted image user posted image

bia...ja čas leti, se spomnem ko smo ble wse s trebuhi w kapitaniji.... na torticah in sladoledu user posted image user posted image user posted image ... no ja meni je trebuh še wedno ostal user posted image
ko pomislim, še malo imamo 8mes.... user posted image user posted image a na začetku wse tko počasi....... user posted image

gia... mi na dopust ne wemo še kam bomo šli....nekam sigurno,sam kam pa... user posted image mi to wse last minute user posted image
aja kako je pitje iz flaše??? probala'???

momacus...hwala za kupončke, js sm si jih že sprintala....in že kupla user posted image

ufffffffff....kaj bomo dans počeli.... wreme je spet user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.2.2010 8:27:22   
DannyS
Jutro...

Torej ti Chiara82 priporočaš tega s kovinskim ogrodjem? Mi smo gledali tudi nekaj te od 3,5 m pa do 4,5 m, so pa te s kovinskim ogrodjem kar dosti dražji od teh napihljivih.

Drugače pa itak da bomo tudi mi hodli na plažo, samo kdaj pa kdaj se bi čofotali tudi doma... glede dopusta ne vem, Hrvaška mi ne diši lih preveč, ampak verjetno ne bo druge izbire, sicer pa se bomo verjetno odločli v zadnjem momentu in šli kar brez rezervirat, ker itak s temi mikenimi nikoli ne veš, če ti slučajno zbolijo... kak teden bomo verjetno preživeli tudi v hribih...

Joj, jaz ne vem, pred par dnevi sem spet začela dajat te AD3 kapljice, do zdaj mu namreč po enem neuspelem poskusu nisem niti več probala dat in spet imamo norišnico... mu dam ponavadi zjutraj in pol smo že popoldan sitni kot user posted image , da ne rečem da smo se danes zbujali na vsaki 2 uri ali še več in ga je prav napenjalo in se je zvijal,... da bi blo od hrane ne verjamem ker mu nisem dala nič kaj takega kar bi mu povzročalo napenjanje... kaj se da dobit kake kapljice samo z D vitaminov brez recepta, mogoče tudi v IT?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.2.2010 8:32:37   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

en kuponček za tiste ki kupujete pamperske

http://www.pampers.cz/cz_CZ/docs/Pampers_Gallop_Ecoupon_SLO.pdf

....in že me ni več čauuuuuuuuuuuuuu

Škoda, da ne veljajo v  Mullerju... jaz jih samo tam kupujem...

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.2.2010 9:03:56   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Jutro...

Joj, jaz ne vem, pred par dnevi sem spet začela dajat te AD3 kapljice, do zdaj mu namreč po enem neuspelem poskusu nisem niti več probala dat in spet imamo norišnico... mu dam ponavadi zjutraj in pol smo že popoldan sitni kot user posted image , da ne rečem da smo se danes zbujali na vsaki 2 uri ali še več in ga je prav napenjalo in se je zvijal,... da bi blo od hrane ne verjamem ker mu nisem dala nič kaj takega kar bi mu povzročalo napenjanje... kaj se da dobit kake kapljice samo z D vitaminov brez recepta, mogoče tudi v IT?

jutro dannyS

nam sicer ne povzročajo AD3 krčow ne zvijanja ne nič.... smo jih pa po 4 al 5mes spet začeli dajat wsak dan...js jima dajem zjutraj..... no  sicer je mal čudno da bi blo od tega,ampak...wse je možno.... reči pediatru da ti da D3 na recept.... glede italije pa nimam pojma.... wrjetno jih imajo user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.2.2010 9:18:06   
Belen
aja še neki, ne wem kera je sprašewala za zobarja.... js sm bla wčeraj na pregledu w luciji za Našo.... sm šla mimo zobarja da powprašam kdaj so 1.naročeni.... je rekla da majo fullllllllllll gužwo in me naročila "komaj" 17.6....torej 2 dni pred našim RD..... drugače pa je rekla da wedno swetuje 1-pregled z 9mes.tudi če nimaš še zobkow user posted image user posted image user posted image

torej mi smo mal pozni bli za se naročit,ampak je w redu..no če katera bi šla w lucijo k tej barbari jelen.... baje je w redu .... naj se čimprej naroči user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.2.2010 9:34:19   
BIA79
Hvala Belen za informacijo...bomo poklicali zobarja :) Če je taka čakalna doba, mogoče nam bodo tudi zobi zrastli do takrat...Sam zanimivo ona priporoča prvi pregled pri 9 mesecih a mi bomo komaj takrat dobili napotnico...mah...

Trebuh...meni je skoraj zginil, a sedaj imam večjega kot potem ko sem rodila...to kronično pomanjkanje spanja, me samo sladko "sili" jest, ker sem totalno brez energije in se pozna tudi na kg...

Dopust...kar je sigurno je da bomo šli za par dni v Kranjsko goro. Smo bili lani in smo se imeli prav fajn in paše menjat zrak. Jaz, ne vem, kako bom z dopustom, ker si ga šparam za september za uvajanje Klare v vrtec (v upanju, da ga bomo dobili) in tudi za prve bolezni. Ma če pridem maja delat ne morem it takoj na dopust (preden grem delat bom koristila 2 tedna dopusta)user posted image  Verjetno bo tako, da bomo šli večkrat za 3,4 dni... In še glede na to, da Klare nimam kam dat, bom tudi za to koristila dopust, kadar teta (ki naj bi jo čuvala) ne bo mogla.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.2.2010 15:43:11   
Belen
ma pupce kaj ste wse poune dela al delate otročičke ? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.2.2010 16:49:05   
BIA79
Ma kaki otroci...imam s Klaro dovolj dela ;)

Danes sem hotela Klari kupit prve čeveljčke, ma jih nisem dobila. Ima komaj 18 številko, sem gledala Superfit v Massu ma imajo čeveljčke od 20 naprej...Baje imajo to firmo tudi v Cicibanu v Merkatorju...

Ma je res žalostno zadnje dni tu na forumu....

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.2.2010 17:38:32   
BIA79
Ma pupe ima katera namen it v Koper v soboto zjutraj na otroški karneval? Upamo, da bo lepše vreme pero in da bomo bolj zdravi...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.2.2010 18:34:49   
Anonimen
DannyS mi smo se odločili za kovinsko obrobo zaradi živali, ki jih imamo. Kot sem že v prejšnjem sporočilu napisala, ga ne morem prehvaliti. Vodo 1X natočiš, potem pa dodajaš kemikalije. Naj pa priznam, da sva midva lani dala le 2X. Edino klor sva dajala v plavajočo posodico in, ko se je stopil sva dala novega. Nisva imela nobenih alg in tudi ph je bil normalen. Z kožo ni nobeden od nas treh imel probleme. Tako, da komaj čakam poletje, da se bomo kopali v njem. Aja! Mi imamo tudi solarno pokrivalo + pokrivalo proti dežju. Sva lani izmerila temperaturo bazena in je bila ta na površini čez 40 stopinj, potem, ko smo jo premešali, ko smo se kopali, je ta padla na 30. In, ker sem jaz nora na vročo vodo mi je ta popolnoma v redu. Če želiš bolj hladno vodo, ne daš solarno pokrivalo gor. Bazen bomo pa uporabljali, ko se nam ne bo dalo na plažo. Vsaka čast tistim, ki gredo vsak dan na plažo.

BIA79 mi gremo na parado v soboto. Malce cirkusa vsakdanjemu življenju nič ne manjka.

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!