10ka
|
bjondi - vau, kakša lušna pupa. vidim, da teče debata o motoriki naših dojenčkov in o čeveljških. jaz bi tudi kupila pedipedke, še rajši pa kar camperke našima deklicama. je pa to kar velik finančki zalogaj. ta velika ima zaenkrat v glavnem superfitke in smo zelo zadovoljnji. copatki so pralni, tako da jih bo katja pač podedovala. ostalo bomo pa sproti. glede motorike dojenčkov imam pa eno tako svoje mnenje. naša katja se je npr. ravno danes prvič zares sama vsedla. plazi se vsak dan bolje, vendar še vedno najraje puza naokoli iz s tem skrbi za čistočo naših tal. starejša hčerka je imela podoben tempo pri motoričnem razvoji in je že zelo lepo hodila pri 11 mesecih. kljub vsemu pa zadnje čase opažam, da sta (žal) obedve podedovali moje štorate gene. resno, jaz sem ful nespretna. bila sem bila ena tistih, ki so jo v šoli vedno zadnjo izbrali v svojo ekipo za odbojko. še moj trener karateja (in dober prijatelj) mi je rekel, da se moram žal sprijazniti s tem, da šport ni moj talent (dobesedno je rekel da sem motorični debil - pa ni govoril žaljivo). delam v pisarni in sem bila v dveh letih dvakrat na bolniški zaradi nesreče na delovnem mestu. enkrat sem se s papirjem urezala v oko, drugič sem se pa noseča s trebuhom zaletela v zapirajoča vrata dvigala. sem se že sprijaznila s tem, da pač motorika ni moja vrlina. zdaj pa vidim, da sem očitno svoje slabe gene prenesla naprej. ok, katja je dojenčica in ima vso pravico, da se zvira, pada in zgleda nasploh štorasta. tjaša pa - dva dni nazaj je skočila iz postelje na tla kar na glavo, včeraj je tekala po dnevni sobi in si na stolu prebila ustnico... pa ko je bila dojenček se je res lepo razvijala in sploh in oh. no, mal sem zabluzila, ampak saj štekate. mk8 in mini86 -Že od novembra se z mk8 in manjano menimo za sprehod. no, zadnjič sva se dobili z mini86 na kavici v koloseju in je bilo prav fino. bi lahko to ponovile. mk8, saj ti si iz kodeljevega? potem ti verjetno ni panike priti do koloseja? pa zdaj so tudi že izpiti mimo. evo mini86, sem potem dojela, kaj sem zamešala, meni pa ni bilo jasno, kdo je iz difa in kdo ne. kakorkoli, če ne bo več snežnih metežev, se lahko kakšno dopoldne drug teden