nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jao Nia še kr spi, pa sploh se ne odziva na moje poskuse, da bi jo zbudila . Če bi šla malo kasneje spat, bi jo kr pustila v noč, zdaj pa je vse skupaj prezgodaj. Pa tak sladko aja, da nimam srca kake bolj invazivne tehnike ubrat Koliko časa je potem še spala? Do petih, ker sem jo potem zbudila grda mami, ampak ona bi po moje še kr vlekla. Pol pa je šla spat ob pol enajstih šele No, je pa zjutraj malo dlje spančkala Ja, ampak ji je danes vseeno manjkalo tiste 3 ure ponoči, hb je zdržala do večera, ker je imela družbo, ampak zdaj spi že 45 minut Dajte mi povedat, koliko pravzaprav vaši malčki spijo? Gregi ponoči spi maksimalno 9 ur (od 22h do 7h). To ne mislim v kosu, ampak pač od takrat, ko zvečer zaspi, do jutra, ko vstanemo, vmes je itak **** budnic V noči s petka na soboto ga je, recimo, sračkal od enih do štirih Podnevi spi nekje od 1-2 uri. Če gre spat normalno po svoji rutini okrog 19 ure (pol urce gor ali dol) spi 12 ur, torej do sedmih zjutraj, če pa gre spat kasneje, pa prav tako do sedmih zjutraj nekje. Včeraj je recimo malo čez dan zadremala in je šla spat šele ob pol enajstih , sem že jaz bila zraven ultra zaspana in je danes že malo pred sedmo oba budila, torej je spala slabih devet ur. Čez dan pa načeloma ne spi več, včasih zadrema za kako urco, če ji od noči manjka (torej če ne spi svojih 12 ur).