tecka
|
Jutro, punce. Pust ni pregnal zime, pri nas sneži Punce, tudi jaz razmišljam, da bi se vam pridružila, če: - je btc toliko splužen, da bi s Srečkom opravila še kakšen nakup v BC, hali A in City parku in da bi lahko to opravila z vozičkom. - je to sploh pametno, glede na to da je bil prehlajen. Včeraj zvečer je bilo prvič, da ni bilo treba več spirat noska, tudi danes zjutraj je ok. Je pa tako, da je res trajalo en teden. Kako že pravijo, če zdraviš, traja 7 dni, če ne, en teden . Ne bi pa rada, da je potem kakšna jezna name, da sem ji prehladila malčka. V City parku je meni všeč slaščičarna Rustika, po moje bi lahko premetale malo mize in bi šlo tudi z več vozički. Pa naj to ostane ideja za drugič, če je zdaj že dogovorjeno Koloseju. Hanuši, meni je pa zadnjič ratalo malo "vroče". Tašča ima namreč ljubimca v Kamniku (in smo jo fraj čez vikende ). In pravi, je prišel na obisk vnuček BINE. Mater, sem takoj nate pomislila, ker vem, da imajo pri hiši še eno punčko. No, nisi ti, ker punčka ni Hana
|