Aninchy
|
Hejla!! Srečanje - Jaz sem se dogovorila s sodelavko, da zamenjava, tako da PRIIIDEM! Sicer za mojega dragega ne vem, ali bo prišel zraven ali ne, za sebe pa kar lahko potrdim Rada bi pa načela še eno temo... Mogoče se bo malo čudno slišalo, ampak verjamem, da še katero zanima... Kako je kaj z €? Približno koliko naj bi imele s sabo, ali bomo plačevale vsaka svojo pijačo al vsaka en del Jaz se na takšna srečanja nič kaj ne spoznam in ne vem, kako to deluje, zato pa vprašam . Kitajski koledar - uradno še ne morem vedeti, ampak G mi napoveduje , tam pa piše, da naj bi bila Ampak po moje se G ni zmotila, ker prvič ni hotela nič reči, ker ni bila 100%, naslednjič pa je samozavestno zatrdila, da naj bi imel lulčka . nikita* - tudi jaz imam že kar velik trebušček! Sem tudi manjše rasti (163cm) in očitno ga nosim bolj spredaj, ker se mi je popek že čisto zravnal! Hehehe mislim, da še malo pa mi bo ven skočil . Bonnie_RR - uživaj na počitnicah! Naj še povem, da sem si danes kupila nove nosečniške kavbojke! Ene sem dobila za darilo in mi je blago za čez trebuh že postalo tesno!! Tako da sem si danes kupila eno številko večje, da se bom spet lahko bolj sproščeno gibala . Uporabljam pa jih samo, če "kam grem" ali če grem delat, drugače pa imam nosečniške (in navadne) trenirke trenutno najrajši . Punce uživajte v petkovem večeru! Lp