tecka
|
Dober dan, punce. Jutro je že za nami , spidi gonzales je bil pokonci ob 4.21. Sicer sem ga potem nekaj ujčkala in je zaspal še za 10 minut. Sem zopet prekršila lastno pravilo - ko se zjutraj zbudi, se vstane (no, igra v postelji) in ne ujčka pol ure, da potem zaspi za 10 min. Manna, da ti še jaz malo posolim pamet. Upam, da ne boš na koncu še bolj slabe volje. Jaz bi pa vseeno izkoristila napotnico za fizioterapevta. Mogoče pa f. vidi bolje in ti da nasvet, kako se ukvarjat s tamalo. Tudi jaz sem bila vesela nasvetov alergologinje glede nege kože - se malo bolje spozna na to kot moja, "splošna", pediatrinja. Glede posedanja, še x-ta varianta: nam je pediatrinja pri 6m rekla, naj ga kar posedamo in da se to sme početi, ko je otrok star toliko, da se to od njega že lahko pričakuje. No, naš Srečko je kar lezel skupaj in smo bolj malo trenirali, v bistvu pa je čvrsto sedel potem, ko se je sam vsedal. Enako je zdaj s stanjem in vstajanjem. Po Denverju naj bi otroci najprej sedeli, potem se vsedali, pa najprej stali ob opori in potem vstajali. No naš Srečko noče stati, če ga želim postaviti na noge, vstaja pa že. Ga pa spet ne silim, da bi ga že pri tej starosti nekaj postavljala na noge. IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Bilo je res lušno...predstava pa je res čisto druga v živo ... Po mojem bomo drugič bolj sproščene kot včeraj. Bo pa verjetno vsakič manj časa za pogovor, ker bo treba letat za tamaučki. IZVIRNO SPOROČILO: mini86 iz zgornga stanvanja nama je čez elektriko pršla voda A zgoraj pa ne morete kako zamašiti cevi. Druga varianta je pa izolacija cevi, ker topel zrak pač kondenzira in proti naravnim zakonom ne moreš nič. Lahko pa malo poslikaš in mi pošlješ po mailu, moj je štromar in ti bo lahko dal kakšen bolj strokovni nasvet.
|