Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:01:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro danes smo pa spali alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat da ne bosta tolk dlake spuščala ne govori, prvo, kar me je vprašala, ko sem rekla, da sem noseča (pol ko je nehala jokat od sreče), je blo, kam bom mačke dala ne mara mačk. mačke pa ne nje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:01:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:02:22
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, majanči, greš v lajf J. kar doma pusti, zunaj neki pada lajf ja a se sam men zdi, al so se nam kriteriji za življenje res znižal neki smo hitro z malim zadovoljne jep, ena ura svobode na teden... kaj češ lepšega! naslednji teden se pa mormo za pijačo zmenit, zvečer. se mi že mešaaaaaa
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:03:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro danes smo pa spali alarm je bil samo enkrat... joj, kolk je pasalo men se ne da nikamor, grlo me še boli... pa še moja mama pride popoldan, moram pospravit pa mačke počesat da ne bosta tolk dlake spuščala ne govori, prvo, kar me je vprašala, ko sem rekla, da sem noseča (pol ko je nehala jokat od sreče), je blo, kam bom mačke dala ne mara mačk. mačke pa ne nje Pri nas pa psov ne mara v stanovanju. Enkrat ga je vzela na počitnice k ga nisva mogla s sabo vzet... In ravno njej je kozlal na tapison Eh ni da bi govoru.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:03:03
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!! naj pomaga, sej krpo za prah že lahk uporablja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:03:12
|
|
|
|
majana79
|
flaska, kolegica, a ti je firma A1 kej znana? Atrium na Šmartinki delajo pa en nov projekt naj bi mel tlele blizu in bi rabila kej insajderskih informacij
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:04:12
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, majanči, greš v lajf J. kar doma pusti, zunaj neki pada lajf ja a se sam men zdi, al so se nam kriteriji za življenje res znižal neki smo hitro z malim zadovoljne jep, ena ura svobode na teden... kaj češ lepšega! naslednji teden se pa mormo za pijačo zmenit, zvečer. se mi že mešaaaaaa jaaaaa, obvezno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:04:17
|
|
|
|
ledenka
|
moram nahranit otroka... je šel pit vodo za mačke... zdaj pa brikete neki gricka
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:04:35
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!! naj pomaga, sej krpo za prah že lahk uporablja ikzekli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:04:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!! naj pomaga, sej krpo za prah že lahk uporablja ne, gospodič se bo igral. Zdej sem se mal usedla pa me že masira naj se grem igrat. Boljš da grem pucat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:05:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 flaska, kolegica, a ti je firma A1 kej znana? Atrium na Šmartinki delajo pa en nov projekt naj bi mel tlele blizu in bi rabila kej insajderskih informacij žal, ne vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:05:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram nahranit otroka... je šel pit vodo za mačke... zdaj pa brikete neki gricka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:07:44
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!! Vrageci mali... Jih že spušča , a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:08:02
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro, sva spala do pol desetih, luksuz. Petra pridem po plavanju, če bo pa kakšna sprememba mi pa sms pošlji, prosim. Zdaj si grem pa zajtrk narest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:09:37
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!! Naša pa zmeraj zraven pride pa pravi "mami a ti lahko pomagam". Upam, da je ne mine prehitro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:15:27
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:19:45
|
|
|
|
majch
|
čau majčice vas ne folgam ne brat ne spremljat...ampak prosim za eno informacijo. Kako so kaj vaši mulčki mobilni? Mislim, a že vsi puzajo in se postavljajo na noge? Naši mali se sploh ne sanja o tem (pa bo 25 stara 9) in za nameček me je še pediatrinja prestrašila z maksi dozami vitamina d in fizioterapijo, če ne bo kmalu boljše. Danes se res super počutim... hvala za info.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:23:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pucam stanovanje- da se vsaj mal zamotim. Tamal pa navija zraven: ja, tko ja! Bravo mami!!! Pejt u varstvo, smrkovc!!! Vrageci mali... Jih že spušča , a ne? ma ja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:26:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch vas ne folgam ne brat ne spremljat...ampak prosim za eno informacijo. Kako so kaj vaši mulčki mobilni? Mislim, a že vsi puzajo in se postavljajo na noge? Naši mali se sploh ne sanja o tem (pa bo 25 stara 9) in za nameček me je še pediatrinja prestrašila z maksi dozami vitamina d in fizioterapijo, če ne bo kmalu boljše. Danes se res super počutim... hvala za info. Majch, jaz rajš ne bi o svojem mnenju o P. Ker jih imam poln K****!!!! Ne štekajo da otroci niso po knjigi delani. Vsak otroček je drugačen. Nevem kaj otresajo toliko o nekih pravilih. A še kater človk ni shodil Ne se sekirat ker nimajo pojma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:31:30
|
|
|
|
majana79
|
ma ja, res no najprej rečejo, da do 9. meseca ne sme poznat nog, potem naj pa v enem dnevu, ko je star 9 mesecev, kar naenkrat začne skorej hodit... Majch, če te dajo na fth, to sploh ni nč groznega... mi tut hodmo, pa se mi zdi da tut če ne bi, ne bi blo nč narobe, ker je fizioterapevtka čist na easy samo ne se pa ti sekirat zarad tega, ker ni vredno, sej bo že kobacala in postavljala se na nogice, brez skrbi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:35:16
|
|
|
|
ledenka
|
majch, sinček od prijateljice je začel puzat pri enem letu, ampak potem je pa v 2 mesecih shodil. tako da ni panike
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:40:30
|
|
|
|
majch
|
thx, punce...sej mi je jasno, da so otroci različni, sam danes je pa blo ko da me je s ceglom po glavi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:42:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch thx, punce...sej mi je jasno, da so otroci različni, sam danes je pa blo ko da me je s ceglom po glavi Sej zato jih pa sovražim Sam psihirajo nas boge mamice. Ki se pa sekiramo ker imamo tolk rade naše otročke. Mah dohtarji Majch Glavo gor, ti super skrbiš za svojo punčko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:43:12
|
|
|
|
majana79
|
vidim da mate zelo 'prijazno' P
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 19.2.2010 10:45:58
|
|
|
|
ledenka
|
vse P bi morali najprej testirat na prijaznost, predno jih spustijo k pacientom ker ene so res
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiV življenju mi je najbolj žal za toZaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?