Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
.
za rokav, da me lepo poslika, ker sama se ne znam na to digitalno mašino
Sem se pa malo prehitro važila, zdaj ko sem videla kak buši ma Ivy@ uau, si res ziher da nimaš dvojčkov? drgač pa so meni veliki bušiji lepi tako da mi res dobro izgledaš!
ma dokler mi reče vse je super, vse je ok, me niti ne zanimajo tolko te stvari...
Glih včeri zvečer po kombinaciji (OI) sem dobila take šusade, da se mi je cel tebuh tresel... si misli tamalo da je glavno!!!
! Če se izkaže da je res
in organizacije. Čeprav sama sem mnenja, da tisto leto nam pripada, da se posvetimo otroku. Že tako prehitro mine tisto leto, delali bomo pa itak do smrti.
in mojega
podobno razmišljala. Le kaj bom doma počela, pa kako mi bo dolgčas...
Zaradi tega sploh nisem hotela dopusta koristit pred porodniško... Ja, ja, malo morgen!
pa če me matra ta futer za znort...si bom usta zašila pa bo...
), sem slučajno zašla na tale link:
... bomo vidl... drgač mam pa 3 kolege k majo na moj PDP rojstni dan, vsi so res
Glede na komentar tvoje G ni bila ravno 100%...
, včasih tako lepo pokažejo spol, da je še za nepoznavalce očitno. Itak bomo pa čez 4 mesece imele vse črno na belem.
!
Rada bi pa načela še eno temo... Mogoče se bo malo čudno slišalo, ampak verjamem, da še katero zanima... Kako je kaj z €? Približno koliko naj bi imele s sabo, ali bomo plačevale vsaka svojo pijačo al vsaka en del
, tam pa piše, da naj bi bila