petrca2507
|
Dobro jutro Jaz sem danes zadnji dan na bolniški. Popoldan imam pregled, jutri pa že v službo . IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Tiste, ki imate kuzke ... ne jih pozabit razglistit predno pride dojencek. Jaz vsem mojim živalcam redno dajem tabletke proti glistam. Tudi cepljene so vse, kar je treba (čeprav mačka že več kot 2 leti ni videla zunanjega sveta). Raje dam kak € več, kot da je kaj narobe. Pri nas se psici zaradi tekem redno družita z drugimi psi, zato še tolk bolj pazim, da dobita vse, kar je treba. krtkova...držim pesti za tvojo babico. Moja je tud imela težave s srcom, tako da vem, kako je to. Je pa bila veliko mlajša od tvoje. Ampak, ko se ji je enkrat začelo, se ni popravilo . Zdej imam samo še enega dedija, ki se super drži. Po partnerjevi strani pa še obe babici, kjer je ena tud že kar stara - 96 in je v super stanju. cojka...žalostno, da se je šele zdej izkazal, da mentorica nima prave izobrazbe. Meni je moja babica večkrat ponujala denar. Pa ga nisem hotla vzet. Za RD so se pa z mojimi starši skupaj zmenil, kaj mi bodo kupil, tko da so bila vedno super in uporabna darila. Kar se kuhanja tiče, je vse recepte za dobrote naučila mojo mami. Oziroma se je moja mami sama hotla naučit določene stvari delat, ker so ble res dobre. Jst pa zdej mojo mami vprašam, kako se kaj naredi. Sta bili pa tako očetova mami, kot od mamice mami, kuharce.