|
RE: Dolenjke, 2. del 23.2.2010 19:27:46
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: rea27 IZVIRNO SPOROČILO: nya rea - jp, jst bi, a daš link al bom našla? pa nbena ni mojga zdravnika komentirala victoria's secret v googla pa je :) Kar se pa dohtarja tiče: ga poznam, je uvožen (lj) pa hudooo samovšečen..vsaj tako sem slišala.. Je pa ..kako čm rečt..kr lep! Ni dobr al pa hud ampak lep... sej nism rekla, da bi ga mela za domov - mogoč tko za v vitrino, sam to je sam delo pol, k morš prah dol brisat Sam morm pa rečt, da je ful prijazen tko do vseh - sta ble pred mano dve starejši gospe, pa je res tko se vidlo, da ne hod tja sam zarad dnarja - no, upam, da tko tud ostane. Pa vem, da je iz LJ oziroma iz Velenja, ker je od moje kolegice bil sošolc na faksu. In še ful fajn, da je bil glih on, k je tud plastik, k mi bo nardil en poseg (odstranitev lepotične pike) na vratu. Je rekla ta moja kolegica, da super, da mi bo on to nardil, k se mi bo res ful mal vidlo. misla sm da je iz kliničnega prišel...heheh,,kr se pa plastike tiče sem pa jst za Tejo Jedlovčnik, a ne Čebeli?
|