Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Jaz stradam v službi. 
. Danes sva poslala skice in želje še nekaterim "privatnikom", katere nama je svetoval bratranec od mojega
. Včasih je delal v eni firmi, kjer so kuhne delal in sestavljal. Tko da bova vidla, kaj nama še tukaj naračunajo.
Madonca ste vse bogate!!!! No, sej vam absolutno privoščim, ampak če sam pomislim, da bi morala zdajle kupit novo kuhinjo, mi kr slabo postane. Tko približno se sicer počutim tudi zdaj, ko kupujem avto.
Sam jaz na internet ne morem, ker s priklapljanjem kabla od Wirelessa povzročim tok hrupa, da me moj sam še kam pošlje.
. Na eni strani je v U, dimenzije 120 x 350 x 130 in so samo talni elementi, s kotnim koritom. Na drugi strani je pa 280 dolžine in so med elementom za hladilnik na eni strani in malo višjo pečico in mikrovalovko na drugi strani, tud stenski elementi.
Pri kom si bila?
) in imam jutri zjutraj test za sladkorno. Tako, da je moj g rekel, če bo vse ok, me v soboto spusti domov. Čist vsak dan mi prestavljajo
me prou matra da te bi prišla obiskat... če ne bi bla v hausarestu bi se zihr že naslikala tam