manna
|
Punce, obstaja majhna možnost da pridem v koloseja tud jaz, sicer še nevem, tko da ne bom rajši nič obljubljala. Ima moj ene opravke v LJ na faksu in razmišljam da bi šle midve z njim. Drugače pa sem bla v vrtcu, kjer so mi dovolili da pol ure spremljam oddelek Montessori 1-3 leta. JOOj kašni cukri so! Ma za pojest! Način mi je pa ful všeč! Vzdušje je super, tamali so vsi zadovoljno delali svoje aktivnosti. Imajo 4 dele v igralnici; vsakdanje življenje (korito za pomivat, lončki, telefon, žličke, krožnički, krpe, metle..), jezik (knjigice), umetnost (barvice, tempere..) in motorika (kocke, lesene igrače). In vsak si izbere v katerem kotičku bo kaj počel, one pa jih opazujejo in spodbujajo.. pa navajeni so da sami pospravijo vse za seboj - pometejo, lončke umijejo, knjigice zložijo,.. Ko se naveličajo, imajo pa eno urco skupne aktivnosti - sprehod, pesmice, pravljice. Potem malica in naprej.. Ma lepo se majo, pa vzgojiteljice so nežne, prijazne in mlade. Tko da uradno sem pomirjena..hehe saj vem da sem komplikator... sej ne bom več težila o tem.
|