Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ampak zdaj vem
, ker nisem res nič počivala... zdaj me pa trebuh boli
Komaj čakam, da se
juri zvečer vrne domov. 
, in da vas
že brcajo. Buši se tudi meni že pozna, brcik pa še ne čutim, včasih idino mehurčke (zvečer ko se vležem v posteljo)
.
to zimo imam tega snega stokrat preko ušes. Pri nas je trenutno turobno in oblačno vreme, imela sem namen iti kupit trobentice za teraso, pa me je vse minilo ob novici o snegu. Ko že o rožicah, sama zelo rada "brskam" po zemlji, sadim rožice...letos me to malo skrbi, ker itak kjer zemljo za rožice narediš takoj pride kak maček in gredico uporabi za wc školjko. Mislite da je z rokavicami varno po zemlji delat? Si ne predstavljam, da si ne bi rožic uredila...
se mi je. Bolečine je zelo neporijetna, občutek hje tak, kot bi te nekdo z nožem zarezal. Pa občasnao, sploh ponoče, se nekaj časa, minutka, ne morem popolnoma stegnit. Takrat mi je G rekla, da se maternica razteguje in da ni nič hudega. Jaz takrat kak magnesol popijem, pa imam občutek, da je boljše.
...upam, da res ne bo snega...smo se te dni že razvadile, kajne?!
?!
, ker preden greva spat, moram obvezno še zluftat sobo.
imate že izbrane oz. so že katera v ožjem izboru?