tea213
|
Lep pozdravček vsem ! Martinčka ko sem prebirala tvoje sporočilce, sem rekla, da ti moram napisati (čeprav po moje že veš, ampak kljub temu), da glede na to, da ima tvoj v ponedeljek rojstni dan, hkrati pa je to tudi materinski dan, da bi bil zelo lep spominček, če bi lahko začutil brcike. Poskusi s temle "receptom": kozarec sladkega soka (če se da zdravega ), potem pa se uleži na hrbet in rokice na trebušček. Nič migat, samo čakat in verjamem, da bosta začutila. Upam! Pri meni je to delovalo. Velikokrat pa tudi zaradi nepoznavanja partnerjevega dotika ravno takrat nočejo brcniti. Drugače pa sem mnenja, da je glede brcik tako, da je odvisno kje leži in kam je obrnjen. Lahko vas brca ravno v trebušček in ga zato čutite, oz. je lahko (kakšen dan) obrnjen v hrbtenico in ga zato ne čutite. Mislim, da res ni razloga za strah in paniko, če še ne čutite in predvsem, ne ustrašite se, če boste čutile brcike, potem pa kakšen dan ne. Vsaj v teh tednih še ne. Pa še popraviti se moram glede pregleda in velikosti moje pikice. Ne vem, koliko je res velika, ampak očitno 14 cm ni prav (nikjer nimam zapisanega tega podatka), lahko pa napišem, da ima 382 g. Naj vas teh 14 cm ne bega. Želim vam sladke sančke!