Kerensa*
|
I'm back... IZVIRNO SPOROČILO: mojamura kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju Težko, če nimaš tega že prirojenega. Jaz na srečo imam (no, nasprotniki bi rekli, da naj žalost ). Moraš pa biti dovolj sebična oz. samozavestna, da si zmožna postaviti svojo rit pred tuje riti in da to potem še vedno smatraš kot dobro lastnost. IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz imam rojstni dan maja Katerega mama?IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82 S čim spravite šmir, mast, olje in podobne pujsarije ven iz cot? Načeloma kar cunje stran pomečem, ker se mi ne da s tem zaje*avat. Ampak bele usnjene jakne (umetno usnje - skaj), na katero mi je Mladič odtisnil vijolično štampiljko, pa ne bom vrgla stran. Bo šla v čistilnico, pa naj flek spravijo dol, kakor vedo in znajo. Shopping je pa kar uspel, no, moram reči. Že res, da je trajal tri ure in pol (Lidl, Eurospin, Kik + ogled treh novih trgovin v City Parku), ampak rezultat je kar spodbuden. 5 kg krompirja sem dobila za 1€, 1kg lazanje (že pripravljene, samo še za v pečico) za 3€, raviole po 0,45€ (za 250g), 1kg posebne salame za 1,69€ in tako dalje. No, zapravila sem cca. 40€, domov pa prinesla res konkretne količine hrane. Pa še vžigalnik s svojim znakom horoskopa (škorpijon) sem dobila za 1€.
|