Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Jaz sem zjutraj malo poležala na postelji, pozdravila pikico v trebuščku, potem pa, kar na lepem, sicer čisto na kratko, kot bi nekdo prhutal s krili v meni, čisto nežno začutim nekaj, kar še nikoli nisem ...
ali pa mi predstavijo fantka
čudno, ponavadi vse odpre :)
, v ponedeljek pa moram biti tipi topi, mene pa vse hlače tiščijo sem šla pogledat v H&M pa v C&A na Rudnik. In nisem našla nič. Samo eno majčko sem si kupila, pa še to med nenosečniškimi cunjami. So pa nosečniške obleke res kot ene vreče, kot, da si ne želimo biti zrihtane. Tud enih normalnih črnih hlač iz "boljšega" materiala nisem dobila. Groza. Danes grem v Lavie pogledat, ampak tm me bodo pa ocurili, da bo joj. Sem pa včeraj dobila tiste poletne hlače po pošti, ki sem jih kupila rabljene za 5€. Vam povem, da so kot nove, lepe, udobne! Pa še prodajalka mi je dala zastonj dve poletni majčki zraven, ker jih ona ne rabi več in so mi tudi majčke zelo zelo všeč.