Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz bom umrla, niti ne vem, kaj naj še jem pijem še itak sam vodo in Donat...še po banani mi gor meče to kislino..to je že obup
. v bistvu sploh ne vem, kaj me boli, ker to niso kolki, ni trtica, je nekaj vmes. Ne bi boli me, ko sedim (HB, da vsaj delam lahko), me pa boli med hojo, med gibanjem, prepogibanjem... grrrr.... v pon. je bilo ze tako hudo, da sem vzela lekadol, pa je bilo bolje, ampak se vedno me boli. Sploh ne vem, kaj naj se naredim.
vgnezdill ravno ob kak živec pa ti pritiska bo bolečina za nekaj časa zginila ko se bo
sama podobno opisala težavo, pa mi je fizioterapevtka pokazala vaje. Pa še en pas se da kupit prav za to. No, te vaje mi zdaj že 3. pridejo prav
)
poleg slabosti me sedaj še zgaga daje in bolečine v križu in spodnjem delu trebuha. Tako da res nimam volje za nič, vas pa kar redno berem samo ste take čveke da včasih ne uspem vsega prebrat.
.