tinkatonka
|
Dobro jutro punce! Mi smo pokonci že od 6h. Mož je šel delat, Anej ni hotel več spat, men bi pa še tako pasalo. Sem se pa danes zjutraj zbudila s tako zamašenim nosom, da je joj. Tako da že vlivam fiziološko in upam, da bo bolje. Greva pa ob 8h z Anejem po našo muco, ker je včeraj ostala pri veterinarju. So se ji namreč vneli šivi, ko je bila sterilizirana. Revček mali kosmati. Da poročam še o včerajšnjem šopingu, ker hlače od nexta niso prispele , v ponedeljek pa moram biti tipi topi, mene pa vse hlače tiščijo sem šla pogledat v H&M pa v C&A na Rudnik. In nisem našla nič. Samo eno majčko sem si kupila, pa še to med nenosečniškimi cunjami. So pa nosečniške obleke res kot ene vreče, kot, da si ne želimo biti zrihtane. Tud enih normalnih črnih hlač iz "boljšega" materiala nisem dobila. Groza. Danes grem v Lavie pogledat, ampak tm me bodo pa ocurili, da bo joj. Sem pa včeraj dobila tiste poletne hlače po pošti, ki sem jih kupila rabljene za 5€. Vam povem, da so kot nove, lepe, udobne! Pa še prodajalka mi je dala zastonj dve poletni majčki zraven, ker jih ona ne rabi več in so mi tudi majčke zelo zelo všeč. Zdaj pa šibam, danes bo pranje, čiščenje, pospravljanje na vrsti.Ko bo pa malo bolj toplo bom pa sinka ven pustila na dvorišče, jaz bom pa posteljnino opravla in jo dala sušit kr na zrak. Proti večeru pa šibamo še na eno RD zabavo in bo dan naokoli. POzdravček, Tina