NiNiBo
|
tpmc Super vozicek in se bolj super cena. No ocitno bo treba na ebay skilit za kaj ugodnega. Midva se cisto nic nisva gledala, tud za eno stvar ne. Za otrocicka bom cunjice dobila od sestre, pa od najboljs prijateljice. Tako, da zato me sploh ne skrbi. Tudi ostalo, kar moja sestra ne bo vec rabila, bom od nje vzela. Pri nas namrec stvari zelo krozijo v druzini. In moj otrok bo spal v isti posteljici ko sem jaz ko sem bila majhna. Vse ostalo bova pa pogledala kje je najbolj ugodno in tam vzela, morda kar preko interneta ebay ipd. Se mi pa zdi, da je se zgodaj. Men se v bistvu se nic ne pozna. Zredila sem se v prvem mesecu in pol, sedaj pa no ja se skusam kontrolirat in sem na isti tezi. Cunje lahko se vse nosim iste kot prej, ene elegante hlace sem si v HM kupila eno stevilko vecje, vse ostalo je pa isto. Drugace pa imam to slabost, da ful rada berem knjige o nosecnosti, no sem pa tam ze malo vec zapravila. Nosecniskih oblek ne bom kupovala, ker sem mnenja, da takoj ko si v trgovini za nosecnice placas vec kot bi drugace. Hvala bogu bo poletje, tako da kaksna lepa tunjica, "legingse", balerinke pa bo. Doma pa itak kratka majca, pa kratke hlace na elsticen pas pa bo tud uredu. Tudi na 4D ne bova sla, ker se obema zdi predrago. Je pa tako, da ce ze spol izveva je cisto dovolj. Rada bi vsaj malo "skrivnosti" torej kako otrok izgleda prihranila do poroda. No ce bo po ocetu pa tako ali tako lepotec/lepoticka No midva danes letiva na Nizozemsko (moj je od tam) povedat se od mojega starsem. Sva pa sprintala UZ sliko, jo dala v lep okvir, tako da bodo imeli za spomin. Uzivajte cez vikend, cim manj slabosti in cim vec lepih nosecniskih trenutkov.
|