Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Zvečer moram jit k dežurnem da mi da stopko, potem pa čez en teden da mi dajo inekcijo za podporo ob morebitni nosečnosti.
   Zvečer moram jit k dežurnem da mi da stopko, potem pa čez en teden da mi dajo inekcijo za podporo ob morebitni nosečnosti. 

.
 .  
  Znakcov, še ni nobenih
  Znakcov, še ni nobenih 

. Meni so sedaj prsi postale napete ampak ne boleče, kar je čudno, ker me ponavadi vedno bolijo in kar je še bolj čudno je to, da me ful bradavičke srbijo, kar pa me niso do sedaj še nikoli.
 . Meni so sedaj prsi postale napete ampak ne boleče, kar je čudno, ker me ponavadi vedno bolijo in kar je še bolj čudno je to, da me ful bradavičke srbijo, kar pa me niso do sedaj še nikoli.   Tole čakanje je zares zoprno. amak ohraniti moramo optimizem, da bomo po zoprnem čakanju uživale v
  Tole čakanje je zares zoprno. amak ohraniti moramo optimizem, da bomo po zoprnem čakanju uživale v  

, nato pa sva udarle debato še z sestro Danijelo. Obe sta mi povedali isto; v kolikor test 14. dan po IUI doma pokaže
 , nato pa sva udarle debato še z sestro Danijelo. Obe sta mi povedali isto; v kolikor test 14. dan po IUI doma pokaže  
  ,
  ,   
   , pri naslednji pa zopet 1 dan na klomifen in se naročim na UZ, ki je ponavadi že peti dan.
  , pri naslednji pa zopet 1 dan na klomifen in se naročim na UZ, ki je ponavadi že peti dan.