Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!!!!!
bom verjetno kar kakšnega iz druge roke poiskala. Saj so taki stroji da se ne bi smeli uničit. Če pa ne bo nič pametnega, imam eno alternativo, v bc, pa se zdaj ne spomnim kako se mu reče.
Danes gremo pa po športni del vozička, jupi.
kaj narobe, če bi bognedaj kaj bilo in bi to zvedela zdaj ga pa tudi ne bi dala stran. Že dolgo let ko mi kaj fali hodim k eni krasni bioenergetičarki (ki mi je tudi pocajtala tumor na hipozizi ki sem ga imela 3 leta nazaj, da se je zmanjšal iz 18 mm na 5 mm) in ko sem dobila rezultate nuhalne sem jo poklicala. Mi je rekla, da včasih pride rezultat nuhalne lahko nekoliko slabši če jo delaš okrog polne ure, ker se baje nivo neke tekočine dvigne in zato šprancija nekoliko večja. Mene je potolažila da kakor ona čuti je vse ok z
.Tako,da mislim,da bi tudi pri tebi bilo tako.Jaz se na tvojem mestu ne bi odločila za AC in bi naprej uživala v nosečnosti-vem pa ,da je lažje govoriti,kot pa dejansko se odločiti.Ampak mislim,da te nima kaj skrbeti.