|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
17.3.2010 9:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Arwenko, nekaj je v zraku, (pa ne Miškino perilouser posted image ).

pomlad! kaj pa drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hektorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.3.2010 9:40:00   
Arwenko
Jaaaa, super je bit tak fit. Pa občutek imam da je ura že 12h, pa je komaj pol deset_ user posted image
Res nisem navajena takšnega zgodnjega vstajanja pa to, pomoje me bo zvečer ful sesulo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.3.2010 9:44:38   
hektorina
In vsako leto, ko rodi se spet pomlad
v srcu svoboda, v zraku razvrat
pazim samo, da ne padeva v prepad
ker bi z nama padla tud pomlad.

(Big Foot Mama, Pomlad)

Malo za šalo, malo zares

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.3.2010 9:47:31   
Colt
Hek, vidim da ti paše Clint. Toplo priporočam ogled njegovega zadnjega filma, Gran Torino. Odlična scena je s telefonom z velikimi številkami...hehe..

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.3.2010 9:49:17   
Anonimen
bemu!
jst sem pa postarja sfalila, ko sem bla od tusem.
in me na posti caka paket!
pojma nimam kaj bi blo.....znorela bom....prekleti babji firbec!user posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.3.2010 9:51:53   
hektorina
Colt, ti to meni o tel. z velikimi št. kot mali posmeh na letauser posted image ? Sicer pa glede na to, kaj bom napisala Miški....imaš malo pravuser posted image

Miška, jaz sem dol padla, ker sem prebrala namesto, da si sfalila poštarja....da si ga "snifala". Nočeš videt slike v moji glaviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.3.2010 9:52:32   
Colt
Morda ti pa zobozdravnik pošilja deset_ kil sira, ker si bila pridna zadnjič user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.3.2010 9:52:45   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Hek, vidim da ti paše Clint.

Ja, skoraj moja generacija...[sm=smiley2.gif]

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.3.2010 9:53:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

sem ze zvedla!!!!!
ena pridna pridna teti iz RR je poslala cunjice za Nini!
JOJ zdj pa se bolj komaj cakam na eno urouser posted image

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.3.2010 9:54:38   
hektorina

Morda ti pa zobozdravnik pošilja deset__ kil sira, ker si bila pridna zadnjič user posted image

Z luknjami najmanj Ø 16 mm. user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.3.2010 9:55:39   
Colt
Hek user posted image user posted image Glede let...okoli žalostnih zadev se nikoli ne šalim..user posted image user posted image Če pa bi se že hotel, bi npr vprašal kaj diši po cipresah tu okoli...user posted image user posted image Film si pa le oglej, je fantastičen..

AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.3.2010 10:04:24   
hektorina
Oh, Colt....kje so časi, ko je še ostajal vonj po cioresah okol mene. Še ta se izgubljauser posted image .

Evo čist resno. Prisežem, da nisem obremenjena z leti. Sem zdrava in čila štirideset_letnica in baje da se dobro držimuser posted image .. (to pravijo tisti, ki mi iz kakršnegakoli razloga "nekam" lezejo). In teh je kar nekaj...user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.3.2010 10:10:42   
noranate
heeeej, živela pomlad in z njo hormončki user posted image . Madona ste namlatili te prazne slame, pa kdaj bom to vse preštudirala?!
Hektorina, pozabila si povedat, da ta stvar, v katero vsi lezejo, še vedno lepo v luft stoji in ne rabi plastičarja, da jo privzdigne, kljub 40-tim. user posted image
Tiste mlade deklice pa že pri 20-tem rabijo en kup podloškuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.3.2010 10:12:27   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

heeeej, živela pomlad in z njo hormončki user posted image . Madona ste namlatili te prazne slame, pa kdaj bom to vse preštudirala?!
Hektorina, pozabila si povedat, da ta stvar, v katero vsi lezejo, še vedno lepo v luft stoji in ne rabi plastičarja, da jo privzdigne, kljub 40-tim. user posted image
Tiste mlade deklice pa že pri 20-tem rabijo en kup podloškuser posted image .

user posted image user posted image user posted image Noranate ... jaz sem ...NORANATEuser posted image

Kak mi paše malo hvale. Veš, da imam sedaj od same tvoje hvale r*i*t do lopatic!?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.3.2010 10:14:03   
Klemy82
Morgen! O kaki pomladi vi to? O kakem soncu? Jst bi tuuuud...user posted image
Evo, imam točno pol ure časa zase, potem pa se spakiram v Lj... upam, da bo danes kaj bolj produktivno kot včeraj, ker drugače bom dol padla od dolgcajta... jao, no!
Lep dan vsem!

Jst.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.3.2010 10:16:53   
noranate
Klemy, če maš cajt, zmasiraj r*i*t in mal pomigaj z njo v ritmu kakšne glazbe, pa bouser posted image . Bo ta stvar za miganje takoj bolj v luft stalauser posted image . In o TEH hormončkih in pomladi govorimo. Kužiš????user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.3.2010 10:39:03   
mojamura
dan mRRRRRRRRhe, jaz sem pokorno javljam....a me je RR tudi malo razpištolila, ker mi je pisalo da nisem avtorizirana za nevemkajže....pa bv

no a zdaj sem tu..vidim pa da ste kar pridno naklofale kar nekaj strani. ena pesmica za lepši dan:

http://www.youtube.com/watch?v=r9foZ7KVSng

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.3.2010 10:39:36   
Colt
Če katero zanima vreme na gorenjskem....online kamera Lesc, s pogledom na Alpe..

http://flycom.si/kamera.html

Mura, odličen izbor, love 80''s user posted image Za kontro pa dodajam tole mojstrovino:

http://www.youtube.com/watch?v=kRO7PxiIkeg

< Sporočilo je popravil Colt -- 17.3.2010 10:42:30 >

AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.3.2010 10:41:34   
viroza
Ojla.Že cel teden sem vestanska žena.Kuham,šopam drva v kurilnico,možeku masiram hrbet,iščem po gozdu user posted image psa,vlozim avto na popravilo,pa na optiko in zdraven še 8 ur šihta.Ne da se mi več.A je prišla tudi k vam na obisk gos.spomladanska utrujenost?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.3.2010 10:48:48   
noranate
Viroza, ti si pa Cankarjeva mati + turbo woman user posted image . A ti za polnočne aktivnosti ostane kaj atomov energijeuser posted image . Hec na stran, dobra si, kapo dol.
Colt, thank you, bom sedaj kuhala kot sam user posted image . Sam odmislit moram Collinsovo plešo, pa bom tud migala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.3.2010 10:51:07   
mojamura

Mura, odličen izbor, love 80''''s user posted image Za kontro pa dodajam tole mojstrovino:

http://www.youtube.com/watch?v=kRO7PxiIkeg

Colt....aaaaaaaaaaaa.....s to pesmijo sem bila nekaj časa dobesedno obsedenauser posted image user posted image user posted image

phil pa je itaq car

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
17.3.2010 10:51:19   
viroza
Ja,tudi to je na sporedu.user posted image Kaj nisem zlata? Bi rekel naš sej to ni nč kej tašnega,sej si vajena.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
17.3.2010 10:52:15   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Ojla.Že cel teden sem vestanska žena.Kuham,šopam drva v kurilnico,možeku masiram hrbet,iščem po gozdu user posted image psa,vlozim avto na popravilo,pa na optiko in zdraven še 8 ur šihta.Ne da se mi več.A je prišla tudi k vam na obisk gos.spomladanska utrujenost?

jaz mam tudi zeeelo natrpan urnik....tako, da sploh nimam časa biti utrujenauser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
17.3.2010 10:56:49   
viroza
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

jaz mam tudi zeeelo natrpan urnik....tako, da sploh nimam časa biti utrujenauser posted image

Ma kaj utrujena še dihat nimam časa.Šibam še na pošto.Uživajte v sončku inuser posted image za lepši dan.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
17.3.2010 10:59:26   
mojamura
evo Colt....še nekaj za kontro....besedilo mi je ...ne vem vedno me prevzame, pa izvajalka je 1A:

http://www.youtube.com/watch?v=ILJxICUIbCY

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Rok ali Jaka?
Admin

Katero ime je vam lepše?

Rok. (38%)

Jaka. (43%)

Nobeno od teh dveh. (20%)

Število vseh glasov: 407

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!