cebelica_
|
Hojla, punce! Sem vam kar malo fouš glede vaših zmenkov v Zvezdi (njami.. sem že večkrat razmišljala, da bi morali odpreti tudi eno na obali). Glede +kg se raje nebi niti oglašala, ker me je tako ali tako sram vsakič, ko vidim vaše številke. Kiwa in Naomi, brez sekirancije, jaz vaju še vedno fajn prekašam pa candy 24 tudi. Danes, ko sem stopila na tehtnico pri G, me je skor kap zadela. Mislim, da ne dela prav. No, sej je res, da sem se poredila, ampak +13 v 24ih tednih.. no comment. Se nikoli v življenju niti približno nism imela toooliko kil in se počutim kot slon . No, ampak se bomo s tem obremenjevale po porodu, kajne? Drugače smo pa danes imeli pregled (moj datum je sicer ušel iz seznamčka, ampak nič hudega, se hitro kaj spregleda, ko nas je pa toliko ). Naredil je eno bolj ekspresno morfologijo in jaz itak (spet) nism videla nič. Zato sem se odločila, da se bom tudi jaz prijavila na 3D. Razmišljam o Dravljah, a je bila katera tam? Sicer naj bi bilo z našim vse OK, kar je glavno. Tudi jaz bi prosila za geslo albumčka. Zaenkrat nimam še nobene slikice, ampak obljubim, da bom v prihodnosti tudi sama kaj prispevala. Toliko zaenkrat, pozdravček
|