kenya
|
Pozdravljene, Jaz pa od danes naprej do porodniške že uživam doma. Moram pokurit ves dopust, ki ga je hvala bogu dovolj . Sicer sem imela danes pregled. Nič posebnega. Edino, začele so mi vene nabrekat in to čisto zgoraj na stegnih ob in na nožnici . Zgleda tko čudno, kot ene bradavice. Sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja, pa me je danes g. pogledal in mi to razložil. Jaz imam sicer kompresijske samostoječe nogavice, ki sem jih v prejšnjih nosečnostih uporabljala,zdaj jih pa nisem in jih bo treba spet mal gor nataknit. Kupila sem jih pa kar v tisti zeliščni lekarni v city parku. Drugače imam pa končno v petek morfologijo. Zadnji čas. Po pregledu sem si pa privoščila še malo šopinga v Zari. Na moje presenečenje še vedno spravim gor št. 38, čeprav kaže tehtnica že +5kg. tix, jaz bi te prosila za geslo, da si malo ogledam še vaše trebuščke in slikice iz včerajšnjega srečanja. No, jaz še nič preveč nočem razmišljat o porodu. Ta prvič mi je bilo najbolj fajn, ker itak nisem vedla, kaj me čaka. V drugo me je bilo pa že prej strah, pa ne vem zakaj. Obakrat sem hitro rodila in imela super babico, ampak drugič mi je bilo dosti težje. Hitro, ampak dosti bolj intenzivno. Zdaj v tretje pa resno razmišljam o EA, amapk v lj je to skoraj nemogoče. Se bom pa sicer naslednjič pozanimala. Tale 3D v Šentvidu je pa poceni. Si bom še jaz zapisala cifro, če me zgrabi da grem. Ponavadi pri prvem vse preglede opraviš, pri drugem že malo manj, tretji pa revček nič cd in slikic več . A mogoče veste za koliko naprej naroča? Zdaj pa šibam po ta male v vrtec, pa še mal na sonce, dokler je še. Lep dan še naprej.