fiška33
|
Farina, ja, v torek ob cca 11h smo bile na tortici štiri nosečke, sedele pa smo zunaj. Jaz se kar z aprilčicami družim in upam, da se česa nalezem . No, sej PDP imam že čez 40 dni (4.5), in upam, da bo porod še prej . V torek pa ponovno pridejo tudi tiste iz bližnje okolice MB, tak da nas bo več, ampak ob kateri uri pa še ne vem. Ti bom sporočila in upam, da prideš tudi ti . Si ti bila tudi v Pohorski? Ena nosečka je bila pri sosednji mizi, še več pa je bilo mamic z vozički. Očitno je Pohorska zbirališče. Le zakaj? . O masiranju presredka sem ravno včeraj brala v neki reviji. Svetuje se olje pšeničnih kalčkov, masažo pa priporočajo 6 tednov pred PDP. Babice ga pa raje prerežejo, kot pa da bi pustile, da se same pretrgamo, ker se lahko do zadnjika in imamo potem hujše probleme s kontrolo blata, kot pa s parimi šivčki. Si je pa moj pogledal že vse porode na internetu in pravi, da če me bojo rezali, ne bom nič čutila ... in da bolje, da takih videotov jaz ne gledam . Se kar strinjam s tem . Jaz verjetno čez trebuh navzdol tak ne bom nič vidla in tudi ne rabim vedet, kako porod dejansko izgleda . Od včerajšnjega branja, mislim, da sem odnesla eno full pozitivno razmišljanje, ... da naj bolečino pozdravljamo, ker to pomeni, da je naše cartanje z bebico vedno bližje . lp
|