binzi
|
Punce živjo! Končno sem imela čas, da sem vse poste lahko prebrala. Ste bile pa pridne... Sem bila malce slabe volje, ker nisem mogla priti v Zvezdo, saj sem imela ravno v torek seminar. Naporen teden... Služba mi vzame preveč časa in energije. Sploh ne vem, če sem v zadnjih treh tednih dočakala konec poročil . eelyy - meni je komisija po 2 mesecih poslala delat, ker ni bilo nobenih patoloških izvidov v materinski knjižici. V 15. tednu sem krvavela, ker se mi je odluščila posteljica. Upam, da se ne bo kaj podobnega ponovilo.... Mogoče bi morala na pregledih bolj jamrat, me je pa samo zanimalo, če je s pikico vse ok. Bomo videli. Nekaj je pa dobrega - znova sem med ljudmi in dnevi kar šibajo mimo mene. Glede opreme - prejšnji teden sem kupila voziček. Smo ga sestavili in takoj razstavili, da se ne bo preveč prahu nabralo. Komaj čakam, da ga začneva uporabljati. Upam, da bo odslužil vsak evro.... Kar ne morem verjet, da sem tako drag voziček kupila!!!! Ah, za našo pikico VSE :) Moji kg tudi kar rastejo. Sem že na +6. V zadnjem mesecu sem pridobila kar 3. Me je že zdaj strah pregleda, ker je sestra tok sitna. Mi za vsak kg zateži. Prejšnjil mi je rekla, da je po novem normalno samo +8. Upam, da se je mal zmotila. Itak se pa strinjam z vami, sam da so naši zdravi. Kilce bodo že šle dol, če bomo to hotele Zdaj pa šibam v ležečke in brat knjigo, ki jo toplo priporočam...je tok zabavna - Strastna zapravljivka in njen otrok Uživajte...
|