Pia67
|
Ojej Ninocka impetigo . Se spomnim, ko ga je brat dobil v vojski (še v času JNA). Sranje, pa toliko časa se je vleklo, še dobro, da ni smel domov, ker bi doma bilo isto-pranje, pucanje itd. Pa še zoprno zgleda. Ti ne zavidam. Upam le, da je kurativa toliko napredovala, da bo vse skupaj hitreje minil. Nika smola pa taka. mislim na AB, barva tapeciranja me sicer ne bi motila, mislim pa, da je svetlo bež malček bolj občutljiva. No, upam, da vama bo všeč. Če se spomnim časa Yugo vozilc (no pa sem spet pri ex. državi), sem imela sivega yuga, notranje tapete pa so bile v svetlorjavi barvi, da dol padeš. Doroteja držim pestke za Alino, jeziček in žrelnica pa veliko sladoleda za potem . Ninini paglavčki v vrtcu napredujejo, ta teden so mal spremenili temo, iz Afrike (projekt UNICEF-a), so padli v jajčka zaradi prihajajoče velike noči in zdaj pridno zasledujeva divjo raco, ki se je odločila, da bo zopet imela jajčka v naši vrbi na otočku. Ponavadi ostane kakšno neizvaljeno mal za okras, mal za raziskovanje.Upam, da bo vikend kolikor toliko lep in gremo na smučanje. nas še ni minil.
|