Angel_Tian
|
Pa ne ga lomit no punce, ne tako zgodaj začenjat že s porodi. Isabeaux, držimo pesti. milena - pakiraj! nekam zgodne hočete bit vse. Bo še mene strah postalo, ko me še vsa krama na podstrešju čaka. Kaj pa vem, kdaj se bom lotla sortiranja in pranja in sestavljanja pohištva... moi - kam pa ti misliš javit, če se ti bo kaj zgodilo??? Meni? teja k - za včerajšnji nakup. In prav vesela sem za tvojega tabornika. Super, le naj uživa Ono z ljubeznijo pa naj še malo počaka Čaki zaj čaki, kak se je zdaj tvoj odloču - bo do poroda brez seksa al bo njegov spolni partner bedanec al se ga boš usmilila in se sama brila Nas kr brez decevega komentarja pustiš emibu - za paničnega tasta. Hahahahaha, vidiš, kak se potem delo lahko na hitro naprej spravi, če malo prestrašiš folk zivepo - kr po nagi riti te bom drugič nasekala Pa če ti je Žiga polnilca prinesu, zakaj si še danes dopoldan imela neobstoječo številko Jao no, sam da je vse ok s tabo. Čuvaj se in miruj kolikor pač le lahko. Presneto, jaz sem včeraj popoldne tudi mogla v postlo. Še dobro, da si je Tian potem tja k meni igrače prinesel, da sem lahko ležala, ker me je vse nekaj bolelo in tiščalo. Sem pa zdajle iz službe, se lepo najedla, sama doma, sedim na balkonu, čez pol urce pa šibam v vrtec, ker imamo tam neko predavanje o zdravi prehrani otrok. Tian pa seveda s staro ato in omo na potepu po velikonočnem sejmu