Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

(in mamica 10 kil plusa)
, ŽE IMAMO
, STAROST, KRAJ BIVANJA, SPOL, KG +
carly 3
+ (preveč) kg
+ 7 KG
, kaj veš. Pa piškotke sem predvčerajšnjem že spekla, vsak dan nekaj pomalem. V nedeljo se bova pa k moji mami povabila na Velikonočni zajterk. Tako zdaj pa grem še kosilo dokončat in vse pripravit za barvanje jajčk. Uživajte!!!!
.
Nas kr brez decevega komentarja pustiš
.
, nato me je pa še doma čakala odločba za dohodnino. Mi je še vedno mal slabo, ko se spomnim na tistih 400 in nekaj €, ki jih moram vrnit
.
nemorem nič pomagat,sem presadila rožice ki so bile tam na poti potem pa razobesila jajčka po drevesih zunaj in po rožah v hiši..pa še pogledala sem če je še kaj za oprat pa sem še našla za dva mala stroja cotk,pa tako štrikano oz pleteno al kak volneno za v vozek dat da mu je bolj toplo kot neka spalna vreča mi je zelo ušeč bom dala tut v jajčka ko bomo šli iz bolnice tak da ga lahko normalno oblečem pa ga pol v tisto zabakadiram,se mi zdi lažje da ga potem v avtu sam odgrnem kot pa da mu use odpenjam in nevem še kaj...