Zvezdica
|
ojla en Q: mi imamo tale http://www.autoteile-shop.de/product_info.php/cPath/571_165_11_656/products_id/3028 sedež za malega, pa me zanima če katera ve ali gre to naslonjalo za glavo (dodatno) ven? Ker v navodilih nič ne piše. Zoprno, če ne gre, bomo kmalu menjali sedež Drugače pa se že dva dni ukvarjam s trmo malega . ma kaj to počne. včeraj sem pač rekla parkrat zapored ne in mu nisem dala ploščka od ps3ja, ma kako se je drl, pa na tla vlegu, pa jokal, ampak jok brez solz.... Tega jast pri liamu NIKOLI nisem doživela. khurde...BICIKL . Sicer pa je za iso (pa ni tista roza ampak tale pinky je kr znosna) in ne zate, tko da se kr sprijazni . Hočem povedat, da mene kr strese k vidim punčke v vrtcu k majo res vse ultra roza (in to tisto nedoločeno grozno roza), sam to je faza k za ene še pride . In se loh na trepanice mečeš, če je njej všeč boš pač poganjala roza bike Še veliko let verjetno. Moja nečakinja je bila roza celih 7 let. Zdaj jo mineva HB. pretepanje, naš mlati, če ni po njegovo. Npr, v vrtcu je želel na gugalnico, pa je bil en fantek gor in ga je mali potegnil za slinček z eno roko dol nas tu in tam mahne po glavi, pa sem mu razložila, da mora pobožat. Ne bom neke sile uporabljala, ampak vsakič mu povem jasno in odločno, da mora "povedat" kaj hoče, ne pa tepsti. In je iz ddneva v dan bolje Mimi, ste bili na morčku:). Si kaj bolje? Špela Moje zdravje, verjeto sem res izčrpana, ker vse se je nabralo pa itak premalo spim. Danes se že bolje počutim. niia, danes je zunaj sibirija. Enkrat ta teden po službi ko bo sonček, kaj praviš?
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.4.2010 11:39:09 >