Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Mal je zaspana ko raketa, samo ne spat. Nosila bi se. Pa kaj je možno, da jo to v enem dnevu babi tolk nalušta?? Ker ona jo skoz nosi, bog ne daj, da kaj zajamra mala. Se mi zdi, da mamo zmeri ob ponedeljkih te fore.
Eva pa se ne da, kaj? Je samo njena postla dost dobra. Samo, če je bubana, pol itak mora bit mami čisto blizu. Kaj pa bogi otroček razume, kje je. Je pri mami najbolj ziher.
?
. Moram enkrat probat novalac vanilija. Bi pa rekla, da eni mlekci res malo lepše dišijo od drugih...morda to tvojega malčka moti.
.
. Pa da ne boste mislili, da je bla neka huda vročina (39,3). Pa moj zjutraj kliče zdravnico in ji pove, da se je vročina čedalje višja in da je že ves lisast in mehak ko cunja, pa da noče skor nič pit in da kolk že rabi AB, da prime. No, pa po nekaj minutnem pogovoru prideta do tega, da mu je včeraj dala zdravnica napačna navodila glede jemanja AB (naročeno je blo 1/2 na 12 ur, moglo bi bit pa 1/2 na 8 ur).
. No, pol je pa rekla, da ga želi vseen še ona vidt, pa sva ga spet v ZD peljala. Pa gremo dat kri in dobi tut vrečkico za vodo in.........dobre tri ure sva sedela v laboratoriju in malček ni in ni lulal. Pol se je pa za finiš še prou hudo driskasto pokakal in zsr... cunje in vrečko in dekico
in če se bo tako nadaljevalo, še en teden ne bomo vode oddal. Ma katastrofa. No, mal prej smo domov prišli, moj je šel delat, jst pa zdej gruntam, kako naj grem v vrtec po Jakoba, ko je mali doma ves bogi. Ma sranje na kubik. Grem kr jokat od muke
.
.