Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, kaj Patrik že kaj več poje? 
Ko ga prime je res pravi mali razvajenec, ki hoče v trenutku tisto kar si zamisli...hvala bogu da to ni tako pogosto. Pa samo pleza...dobila sem ga že na okenjski polici pa zadnjič je Boštjanu iz nakupovalnega vozička (je za trenutek pogledal stran) splezal na tekoči trak (na blagajni).
. V petek sem ga v cityparku spustila, pa ga je skor odneslo v stacuno s cevlji h skatlam. Najlazje mi ga je v shopping voz nalozit, pa mu je ful vsec, js pa ne rabim zraven se enega voza potiskat. Za rokco se pa itak ne pusti drzat, sam ce gre po klancini al pa stengah. Sicer pa avtomaticno gre v kontra smer in se ne ozira name, tko da ne morem racunat, da bo hodil z mano kamorkoli, lahko samo js trimckam za njim
kaj šele bo.....
za Brito!!!!
da vam ne znam povedat. Res vam ne znam povedat.
Zdravilo, čas zase, ki je pa zdaj luksuz.
. Ampak v Poletu vedno berem o dobrih učinkih teka in da vsak lahko to počne in da je treba štartat počasi v kombinaciji s hojo...pa vsi, ki tekajo so suhi - to me še najbolj privlači