Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Upam da bom vse teme uspela komentirat..
.
.Evo jst kuham kosilo moj mali miško spi smo bili zunaj v vozičku se je tok vozil in zmatral je popil mleko in zaspal.
prijavila prejšnji teden (za majska predavanja), pa je bilo za termin ob 18:00 prijavljenih že 27 parov.
Velik plus te šole pa je tudi v tem, da lahko hodiš mešano na predavanja. Se pravi, če ti kateri dan ustreza prej, lahko greš npr. tudi k skupini ob 16:00. Prijavite se na telefonski številki 01/ 522 60 48 (vsak delovnik med 13:00 in 15:00h).
v redu raste in se razvija... Je pa ta UZ kontrola rasti v primerjavi s 3D UZ res veliko cenejši.
gre ziher z mano na prvo predavanje, potem pa samo na tista, ki bodo nujna, ker se trenutno uči za pravosodnega, tako da ima bolj malo časa za vse to, kar se meni dogaja.. žal
Sva ravno ugotavljala, da če naš bejbo pride mal prehitro na svet, se lahk zgodi, da bo on lih na izpitu, jaz pa sama v porodnišnico.. joooj že tako me mal začenja panika grabit kak bo