|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 9:48:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
23.4.2010 9:49:16   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oi...noč je bila kratka....
Pojedle smo zajtrk...zdej pa mal rr time....

Bili smo pri P....nič ni videt..tko da smo dale kri....pravi ,da ji zglda kot viroza...moram potem poklicat za izvide....
Tarjino krvavo blato (to me je zelo skrbelo) pa naj bi bilo posledica ene razpokice male v njenem črevesju..tam nekje na koncu....

Urša
...full sem vesela za uspešen pregled.....bravo...

petrušk...zelo mi je žal da se ni izšlo...pa v nove boje...držim pesti.....

tamika.
..jutro.....

baki...kako je Nikova rokica....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.4.2010 9:53:18   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

smo mal poležal..ponoč je bil spet cirkus z Majem...skoz se je zbuju in vrtinču, po mleku je blo mal bolš

zdej smo pozajtrkval, mene pa neki grlo boli...ne morm verjet....le od česa zdele?????...sm čistuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma če nam sušilc ne bo pokvaru počitnic, bo zgleda kej druzgauser posted image user posted image

dons ma mami en pregled za oči in ne bo nič vidla pol , jo gre moj iskat in pride k nam na kosilo....koromačeva juhca, pečen krompir v pečici, bučkini polpeti in zeljna solata, pa en biskvitek sm spekla

no, pri nas se neki sonček kaže...vsaj touser posted image

tamika.......sej sm se sam hecala, jz grem dost pozn spat..okol polnoči...pa ima moj vseen dolg nos velikokrat..k sam k user posted image tekam...pravi, da me glih mal ogreje, pa se že mali dere, pače sva v spalnic al pa v dnevni....user posted image user posted image user posted image

baki...sej je fajn kosilouser posted image

urša....ja, dej mal v nižjo prestavo, sej bo vse šlo lepo in pravuser posted image , don` t worry....sej ud kje blizu se najde kaj fajnega....za moj okus na Krku preveč piha...obožujem pa Novi Grad, Umag, Poreč...tle mi je zmer toplo pri srcu...sva z mojim ta zaljubljena poletja tle preživljlauser posted image

čebel@....naj ti čim bolje gre učenje, navijamo zate!!!!user posted image user posted image user posted image

petrušk.........ooooooo, tale tečka rdečka....naj hitr mine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pol pa veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jz jo še zmer čakam, sam mam itak dolg ciklus...tak, da ni bojazniuser posted image user posted image

tud mi nismo mel glih mirne nočke....k sm jo šla četrtič nazaj uspavat sm se premislla in jo k nama nesla, pa je bil pol mir do zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image
ja da naute pa vi ta 5. naštimal

kdaj šibate u bohinj??

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.4.2010 9:53:46   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro

Kako paše da vsak dan spimo do 9 30user posted image user posted image user posted image ..........

Urša držim pesti da najdete kej pametnega...........Šime je učeri pregledal kar nekaj Campov v Istri, in ni najdu nč pametnega.....v Umagu sicer delajo čisto nov camp, kjer postavljajo čisto nove Adria kučice, samo so toootalno na soncu in plaža je nikakva, mam ene par slik, bom zvečer dal gor, ker jih ma v telefonu.....dons je šel pa no comment.....izredno z najboljšim kolegom v Munchenuser posted image ......na sejem gradbene mehanizacijeuser posted image user posted image user posted image ..tko d SJMM Maribor je čisto blizuuser posted image  tko d se ne sekeri.......sm hotla sicer nardit blagovno menjavouser posted image user posted image user posted image -  Šimeta za kolegovega BMWja, sam seveda deca nista hotla it s Pižojem v Nemčijouser posted image

Poštar je glih kar prnesu tricikel za Roksota, tko d gremo popoldne na en điro........grem jih zdej počas v vrtec spokat

ja kdaj pa hodite spat, da tko fajn pozno ustajate???

AJVY , TANCY BOMO ZMOGLI BOMO JAAAAAAAAAAA.....GLAVO GOR, MI SMO NAJBOLJŠIuser posted image user posted image user posted image TE KKKKKKK BOLEZNI SE NEJ PA NEKAM KAVSNEJO.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.4.2010 10:28:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

dan!

smo mal poležal..ponoč je bil spet cirkus z Majem...skoz se je zbuju in vrtinču, po mleku je blo mal bolš

zdej smo pozajtrkval, mene pa neki grlo boli...ne morm verjet....le od česa zdele?????...sm čistuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma če nam sušilc ne bo pokvaru počitnic, bo zgleda kej druzgauser posted image user posted image

dons ma mami en pregled za oči in ne bo nič vidla pol , jo gre moj iskat in pride k nam na kosilo....koromačeva juhca, pečen krompir v pečici, bučkini polpeti in zeljna solata, pa en biskvitek sm spekla

no, pri nas se neki sonček kaže...vsaj touser posted image

tamika.......sej sm se sam hecala, jz grem dost pozn spat..okol polnoči...pa ima moj vseen dolg nos velikokrat..k sam k user posted image tekam...pravi, da me glih mal ogreje, pa se že mali dere, pače sva v spalnic al pa v dnevni....user posted image user posted image user posted image

baki...sej je fajn kosilouser posted image

urša....ja, dej mal v nižjo prestavo, sej bo vse šlo lepo in pravuser posted image , don` t worry....sej ud kje blizu se najde kaj fajnega....za moj okus na Krku preveč piha...obožujem pa Novi Grad, Umag, Poreč...tle mi je zmer toplo pri srcu...sva z mojim ta zaljubljena poletja tle preživljlauser posted image

čebel@....naj ti čim bolje gre učenje, navijamo zate!!!!user posted image user posted image user posted image

petrušk.........ooooooo, tale tečka rdečka....naj hitr mine.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .pol pa veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jz jo še zmer čakam, sam mam itak dolg ciklus...tak, da ni bojazniuser posted image user posted image

tud mi nismo mel glih mirne nočke....k sm jo šla četrtič nazaj uspavat sm se premislla in jo k nama nesla, pa je bil pol mir do zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image ..naš je tud bil pol pr nama, pa je še kr turiral naokol..pol se je pa napil mleka, sisnu in smo le še mal zadremal
ja da naute pa vi ta 5. naštimal..hja, nkol se ne ve???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdaj šibate u bohinj??  v pondelk, sam upam, da se mi tale grlo pocajta

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 705
23.4.2010 10:31:29   
sjmm

Jutro

Kako paše da vsak dan spimo do 9 30user posted image user posted image user posted image ..........

Urša držim pesti da najdete kej pametnega...........Šime je učeri pregledal kar nekaj Campov v Istri, in ni najdu nč pametnega.....v Umagu sicer delajo čisto nov camp, kjer postavljajo čisto nove Adria kučice, samo so toootalno na soncu in plaža je nikakva, mam ene par slik, bom zvečer dal gor, ker jih ma v telefonu.....dons je šel pa no comment.....izredno z najboljšim kolegom v Munchenuser posted image ......na sejem gradbene mehanizacijeuser posted image user posted image user posted image ..tko d SJMM Maribor je čisto blizuuser posted image  tko d se ne sekeri.......sm hotla sicer nardit blagovno menjavouser posted image user posted image user posted image -  Šimeta za kolegovega BMWja, sam seveda deca nista hotla it s Pižojem v Nemčijouser posted image

Poštar je glih kar prnesu tricikel za Roksota, tko d gremo popoldne na en điro........grem jih zdej počas v vrtec spokat

AJVY , TANCY BOMO ZMOGLI BOMO JAAAAAAAAAAA.....GLAVO GOR, MI SMO NAJBOLJŠIuser posted image user posted image user posted image TE KKKKKKK BOLEZNI SE NEJ PA NEKAM KAVSNEJO.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kej fajnega najdita...a Park Umag pa vama ni všeč????....ma ****...sanitariji so k doma, bazen, tud za mulčke z gusarsko ladjo, velik igral, plaža glih ni super truper...sam mi smo se zmer imel ful fajn, pa sm bla tud po cel mesec sama.........imajo tud kučice!!!!

pa valkanela tud ni slaba...smo bli pa lani....sanitariji sicer ne tok gut k Park Umag...po sarem Ladin gaj....imajo pa km in km super plaže...za ta velke in za ta male...mi smo se ful fajn mel...je pa mal bol gužva k v Park Umagu

oh, tale tvoj Šime...k moj Poldi....sam da se mal okol fura, pa je čist hepi k radiator, pol pa na vsakem vogal toplo vodo odkrivajo...joj, a misliš, da bojo kdaj odrasl???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa fajn điro s ta novim biciklom!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 23.4.2010 10:33:45 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 706
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 10:57:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 11:06:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 708
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 11:28:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 709
23.4.2010 11:41:12   
Čebel@
evo spet malo meneuser posted image

sem naredila pol seminarskeuser posted image .....pa delavcema sem kofi skuhala,in jima plačana za stopnice-smo lažji za več kot 2 moji plačiuser posted image ........Hana pančka,mene pa čaka gora posodeuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   [Brisano sporočilo]
23.4.2010 11:49:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
23.4.2010 11:51:43   
Urša08
helov
Im backuser posted image user posted image user posted image Zrihtala zavarovanja, pa v lekarni nakupla. Potem sva šli še na pijačko , trgovina odpadla - sem doma pozabla listek user posted image .

Glede morja sem poslala povpraševanje za Baško ampak zaenkrat še ni odgovorauser posted image Bom še druge kampe mal pokukala.

Sjmm moj ne mara istreuser posted image no v Pulo ga še spravim.

Kolumbo super za morje user posted image user posted image user posted image

Petrušk takle cajt bi klima prav prišla za ogrevanje, hladit pomoje ne bo trebauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 712
23.4.2010 11:58:32   
Urša08
A ni nobene da bi z mano en kapučin spilauser posted image pa mal počvekala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 713
23.4.2010 11:59:57   
Čebel@

Umag žal zaseden, gremo v Poreč-Lanterna, od torka do petkauser posted image user posted image user posted image .....mogoče produžimo še kakšen dan, bomo vidl, kako bomo fural, pa če bo še kej frejuser posted image user posted image user posted image
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 714
23.4.2010 12:01:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

A ni nobene da bi z mano en kapučin spilauser posted image pa mal počvekala user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 715
23.4.2010 12:05:00   
TAMIKA3

evo mene user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 716
23.4.2010 12:06:38   
Urša08
čebelv in tamika helov kaka sta?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 717
23.4.2010 12:10:40   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO

saj sem se jaz tudi hecala user posted image .... pri nas je isto, ko hočeš user posted image ....aaaaaaalaaaarm user posted image user posted image user posted image user posted image ... posledica tega - tihi dnevi, pa še to od RD večera.... moški... mislim....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 718
23.4.2010 12:11:37   
Urša08
Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 719
23.4.2010 12:12:36   
Čebel@

jaz sem super-sem kar boljše volje da mi je uspelo pol seminarske naredituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 720
23.4.2010 12:12:50   
TAMIKA3
user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 721
23.4.2010 12:13:11   
Čebel@

Tamika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 722
23.4.2010 12:13:25   
TAMIKA3

iz protesta NIČ NE KUHAM user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 723
23.4.2010 12:13:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jaz sem super-sem kar boljše volje da mi je uspelo pol seminarske naredituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIDNA

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 724
23.4.2010 12:15:00   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

hvala punce user posted image ... kaj bi jaz brez vas... user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?