Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in zelo sem se razveselila te tortice-krasna
, saj pr vsem naporu in pri dveh krasnih tortah nisem ujela nič...upam, da me mama ju3 s kakim skritim kosom preseneti
Pozdravi mi Alexa in ostale.

Lara jaz sem tud tolk firbčna k Noki, zato prosim poročilo o praznovanja. Gemelli pozravite se ekspresno hitro in ven na sončka. No zdaj pa šibam čmrle uštimat-oči na šiht, mati pa doma kroti vse 3 čmrle, ker ima Manca dones dopust. Akcijaaaaaa...Lupčka vsem, tako prisotnim kot tistim na off.
,ampak se morem pobrat za tri sončke ,ki me potrebujejo.Eh ,da je življenje tak zavozlano in da se ne morem ničesar dogovorit,ja se res vprašaš kam si gledal da nisi nič videl
.Upam da se bo nekak uredilo in da nas čaka še nekaj lepega.Sem se malo olajšala,no jutri je en nov dan in upam ,da bolj pozitiven.Lahko nočko vsem
. Eden zvonček že v štartu ni delal, drugega bom pa zgleda jaz ubila, ker tisti jingle bellsi mi grejo pa kar malo na živce
.
)