|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
1.5.2010 23:09:16   
blanč
ŽIVEL PRVI MAJuser posted image

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: Dvojčki 2009
2.5.2010 8:32:25   
lara light
Tako je!user posted image  In živel tudi DRUGI MAJ!user posted image
Dobro jutro!
user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   RE: Dvojčki 2009
3.5.2010 8:38:10   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image


Z veliko zamudo user posted image  vse najboljše našima malčkoma Izaku in Zarji! Naj vama vsak dan sije sonček!



_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
   RE: Dvojčki 2009
3.5.2010 9:55:18   
lara light
Mlinčkovi so nazaj! Hvala z voščilo in kavico!user posted image

Kje ste vse, kaj počnete v tem superskem vremenu?? Mi nič kaj prijetnega, gremo v lab dat kri, ju3 imamo P...vmes pa bo tudi kaj prijetnejšegauser posted image
Lep dan vsemuser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   RE: Dvojčki 2009
3.5.2010 13:14:44   
Skorpija
Pozdravljene pupike, evo mene po dooooooooooolgem času. Vidim, da vsem deca raste, da so pridni in veseli tile naši gavnarji in da vse obvladate user posted image No, jaz se javljam zato, ker sem nekaj brala, da razmišljate o marelah, pa kaj in kako in zakaj in evo info od mene. Po dolgem premisleku sva se odločila, da marela JA - zaradi prostora v avtu, ker je ožja od zdajšnjega vozička in lažja. Naročila sem tole http://cgi.ebay.at/Jane-Zwillingsbuggy-Neue-Farbe-2010-Preiswert-/350310907423?cmd=ViewItem&pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item5190283e1f

Pri nas je izbira katastrofalna, moram rečt, malo sem gledala Chipolinota, ampak dobim tegale od Jane za isto ceno s poštnino vred. In se mi zdi, da ga bom lahko prodala naprej in da je vseeno malo bolj kvaliteten, poleg tega pa je zraven prevleka za dež, ki mi bo prišla prav za vožnje do vrtca.

Toliko od mene, upam da vam bo kaj v pomoč user posted image Drugače sta našedva pobca super, Domen že šiba povsod naokoli da ga komaj lovim, Tilen je pa bolj preudaren in še poglobljeno razmišlja o hoji... Čez slabe tri tedne gresta v vrtec, joj kako čas teče...

Pozdravčke vsem, veliko se smejte, S.


_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
   RE: Dvojčki 2009
3.5.2010 14:29:47   
pikatara
No pa konec luštnega pa smo doma in v dežu. Dopust je res pasal, ker imava zelo redko varstvo, saj sta edina babi in dedi na Koroškem. Bilo je luštno , sploh, ker smo bili vsak zase in samo na drugi strani ograje. Otroka sta uživala. Zadnje dva dni so nam zobki nagajali. Sinko počasi dobiva vse 5-ke, Karolina, pa tri dvojke in eno štirko. Revček celo noč ni spal in se je samo premetoval, ker nas še zamašeni zobki dajejo. Karolina je pa prej 2 dni dežurala.


Buši mene je prikolica malo skrbela. Sploh ker imamo spredaj kamne brez betona in nič nič ravno. Spala sta brez problema, razen občasnega brcanja. Ograjica je zdržala. Celo koš za smeti je preživel, ko doma ne. Patrik je šibal gor in dol, brigajo njega kamni, skale, trava, pesek, kalnec,... karolina pa je nehala hoditm enkrat je na ne ravnem pšadla in tudi doma ne upa več (bo že ko bo hotela), je pa plazila vsepovsod. Edino poleti ne bi upala sama z njima na obalo, ker gre eden proti vodi, drugi pa po skalah. Pri nas ni nič ravnega. Je pa k sreči parcela ograjena in nobeden od trojčkov (kuža, ki je dostikrat bolj naporen od obeh) ne more nikamor. So se pa trip trap stolčki ful obnesli. Tricikli pa top. patrikovega je oči malo predelal, Karolininega pa ni bilo potrebe. Smo šli pa čez vse sklale. Pa še dedi in babi sta lahko starinsko mizo čez mejo brez problema šrišvercala, ker ju zaradi triciklov na zadnjem sedežu nihče ni nič gledal.

Skorpija lepo, da si se oglasila. tale marelca zgleda super. Mi bomo kar pri naši priokolici za kolo ostali, v avtu ne zasede skoraj nič prostora, pridemo pa po vseh terenih.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
   RE: Dvojčki 2009
3.5.2010 20:48:28   
almk
Heeeeeeeeeeeeeeej,
no mi smo se pa danes odločili za shopping in sicer za njune prve čeveljčke...ja pa smo ostali brezuser posted image ...
naša mala princesa ima tako majceno nogico, da nismo dobili nobenih čeveljčkov zanjo..bili smo v malimaši (pedipedke so ji prav edino od 0-6 mesecev, robeez pa preozke zaradi narta) in nimajo nič ustreznega, pa v humanicu, pa daichmanu, pa ni nič..seveda smo pa po 2 oz. 3 urah letanja po trgovinah vsi obupali in šli domov...niti malčka niti midva nisva imela več energije..bo potreben ponoven poskus in sicer najverjetneje drug teden..sem se odločila da bomo malčku kupili ene supergice, za malčico pa ne vem kaj naj..mate kakšen predlog???številko so ji izmerili v humanicu 18, ampak bi prej rekla da je 17..
drugače smo bili pa prejšnji teden spet nekaj prehlajeni...ampak je že bolje..
plazita se oba, dvigujeta tudi, ampak s to razliko, da je malček spretnejši in vse naredi sam, ona se pa dvigne in ker se ne upa spustiti oz. nekako usesti, se dere - in to cel dan...dokler je ne rešim..ajoj..
lep večer vsem...pa-pa

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
   RE: Dvojčki 2009
3.5.2010 21:55:22   
miska73
Vidim, da je pravo zatišje tle gor.

Meni se tudi gre na dopust (toplice in/ali morje).

Punce, kakšne imate kaj izkušnje in priporočila glede toplic.
Pa mogoče kak dober namig za dober apartma na dobri lokaciji - senčka, blizu morja.

Mi smo imeli danes pregled v LJ porodnišnici. Tisti pri približno 6 mesecih korigirane starosti za nedonošenčke.
Je blo fajn, a naporno.
Smo se mal pokazal, pa povedal kako nam gre... drgač nič posebnega.
Nejc zlata sredina po rasti, teži, razvojno.
Rokec pri vsem podpovprečem, ampak glede na to, kako smo startali, vseeno kar vredu.
Pri točki kaj in kako jemo, je pa naša zdravnica kar pogledala, ko sem rekla, da pri nas poleg GH še kar dojenje oz. MML laufa.

Ko smo glih pri hrani... kdaj ste začele pri kuhi uporabljat npr. por, čebulo, česen?

LARA: Daj mi povej, kako se naredi tista (se ne spomnem kak se reče) maščoba iz putra, ki je potem zelo fajn za kuhat. A samo puter stopiš in odstraniš kar se nabere na dnu.

Ja nič, se grem pomolzt, pa pod kouter.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   RE: Dvojčki 2009
4.5.2010 21:20:05   
lara light
Halo bejbe, nekatere pridno vztrajamo, ene pa...smjalikdruzgatolčeponagiuser posted image

nahitrco, saj je dol dan za mano
pika, fajn, da ste se meli lepouser posted image , tu je pa vreme res novembrsko, upam, da neha kmalu. Upam, da bodo zobki čimprej zunaj, pr nas je zdaj malo zatišja, saj že nekaj časa nič novih...me vse še čaka. Karolina bo kmalu padec pozabla, je pa tak strah potem menda pogost.
almk, poskusi v pikaapoki, moja ima glih eno tako nogico in sem tam ene luškane našla, z elastiko na gležnju.user posted image
miška, user posted image za fanta. Jaz sem te sestavine začela po 8m cca, por že prej.
ghi, je prečiščeno maslo. Na netu je kar nekaj postopkov opisanih, v bistvu je simpl, narežeš nekaj zavitkov 250gr masla v kozico in počasi stopiš, zavre, počasi kuhaš do 30-40 min vse skupaj, mešaš, potem čez cedilo in gazo previdno precediš v suh kozarec in to je to. Ostane gosta bela sluz, ki jo zavržeš, v kozarcu pa zlatorumena čista tekočina. Se strdi, lahko hraniš na sobni temp, jaz ga mam kar v hladilniku. Je brez laktoze, se ne žge, ko ga daš v kozico, je bolj mazljivo, boljše prebavljivo, meni lepo diši, sladice so čisto nekaj drugega če to uporabiš...super zadeva....in še veliko več, pobrskaj po netu, moji možgani so zdaj na off.user posted image

Mi smo bli cepljeni ob 1l, boli ko stouser posted image , drugače vse ok z mojima lahkokategornikomauser posted image
Lepe sanjeuser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 9:18:11   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Lari, pridna, pohvaljena za vztrajnost! Jap, nekatere si zaslužimo palco čez rit user posted image .

Na hitro in na kratko lahko povem, da smo fajn. Na prvih skupnih počitnicah smo se imeli super, vreme božansko, bli skozi na terenu, na sončku, ponoči super spali, malo čofotali, oh in sploh, skratka user posted image !

Obe na polno šibata po vseh štirih (vsaka v svojo smer, seveda user posted image ), Taja se povsod na noge postavlja, Anja pa je odkrila, kako se samostojno usest, se ji seveda fino zdi in to počne non stop. Zob ima Taja 7, Anja je še kar samo pri 2, se pa zgornji počasi nakazujejo...
Tko nekako, en expresen brifing user posted image

Kljub usranemu vremenu se imejte lepo in še lepše! 

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 12:46:47   
Belen
ciao pupe,
widim da ste pridne.....

mi smo včeraj začeli sprobawat tehniko,da bi same zaspale w posteljci oz.se ne 100X zbujale ponoči za dudo..... ta 1.noč je šla w "redu" skozi....bomo widli..... očitno ninčy in almk je uspelo, zaklaj ne bi še nam user posted image user posted image user posted image user posted image


mlinčka.... vi tudi plazite??? user posted image očitno sam nam to ne gre od "rok"..... Naša ni šans potleh , ampak se sede premika in poriwa??? user posted image user posted image
Lija pa neki plazi ma bolj čudno in seweda sam w rikwerc user posted image user posted image user posted image edino je kar užiwa je ko jo damo na nogice ali pa da sama stoji in se zdrži za stwari al pa za mojo nogo.... user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bojo kmali.....

kaj ostale wse plazite že pri 10mes???? user posted image user posted image


na obali spet dežuje.... user posted image še dobro da je mesec maj user posted image user posted image

pozdrawček user posted image


_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 13:36:50   
almk
No pa da še z vami delim veselo novico...dobila sem podaljšano porodniško user posted image  in sicer za 3 mesece za Asho...za Tara so nam zavrnili..juuuupiiiiii...in sicer bomo še skupaj doma do 03.1.2011..
Belen - za vas pa držim pesti, da vam uspe, kot je nam...so dnevi takoj lepši ko si naspan..
pozdravček vsem..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 13:53:07   
Belen
almk.... pa do kdaj imaš uradno P? in kaki so razlogi za podaljšanje?  user posted image da wem tudi js,kr bi tudi js vložila user posted image user posted image user posted image
sej w biswtu je isto al ti podaljšajo za enga al za dwa??? user posted image

hwala za "spanje" user posted image


_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 19:04:57   
almk
almk.... pa do kdaj imaš uradno P? in kaki so razlogi za podaljšanje? da wem tudi js,kr bi tudi js vložila
sej w biswtu je isto al ti podaljšajo za enga al za dwa???

hwala za "spanje"


Uradno P imam do 14.9.2010, potem sem dobila 3 mesece podaljšano, kar pomeni do 13.12.2010, pa izkoristit še dopust in bom šla delat 3.1.2011...
razlogi pa: asimetrija in motnje mišičnega tonusa, oddala sem vse izvide iz razvojne ter odpustnico iz porodnišnice...hodimo pa 1x tedensko tudi na nevrofizioterapijo z obema..
mislim pa, da ti lahko podaljšajo za oba, kar pomoje pomeni za vsakega 3 mesece...ne vem pa ne sigurno..
lp. 

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 19:34:58   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: almk

almk.... pa do kdaj imaš uradno P? in kaki so razlogi za podaljšanje? da wem tudi js,kr bi tudi js vložila
sej w biswtu je isto al ti podaljšajo za enga al za dwa???

hwala za "spanje"


Uradno P imam do 14.9.2010, potem sem dobila 3 mesece podaljšano, kar pomeni do 13.12.2010, pa izkoristit še dopust in bom šla delat 3.1.2011...
razlogi pa: asimetrija in motnje mišičnega tonusa, oddala sem vse izvide iz razvojne ter odpustnico iz porodnišnice...hodimo pa 1x tedensko tudi na nevrofizioterapijo z obema..
mislim pa, da ti lahko podaljšajo za oba, kar pomoje pomeni za vsakega 3 mesece...ne vem pa ne sigurno..
lp. 


tnx user posted image


_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 21:36:42   
Alenka-8
Čeeer!
Almk, čestitam za podaljšanje! Dober feeling ane, ko veš, da boš še tri mesece več doma. Belen, je možno ja, da to za vsakega otročka podaljšajo tri mesece. Jaz sem sicer oddala vlogo samo za Lano, ker za Jašo nisem mela kaj napisat.
Almk, čevlji so bili tudi pri nas top tema. Mojmu se je že kar malo mešalo user posted image Za Lano smo kupili Tipsie Toesm za Jašo pa See Kai Run. Oboje v Mali Maši, jasno. Super čeveljčke majo. A Pediped ti pa niso všeč? Ker tako male boš težko dobila. Ciciban ima take male številke, ker je moja nečakinja imela prve čevlje cicibanove sandalče, št. 16. Sicer pa ne vem. A prav čeveljčke bi rada? Mislim s podplatom, takim za po cesti hodit? Ker mi smo prej imeli dosti čeveljčkov (kao čeveljčkov, mehki) iz H&M, še več pa iz Oviesse. Samo ti so bili bolj tako za šminkiratuser posted image

No pri nas sicer nič kaj novega. Malo bolj sta tečna, ker je slabo vreme in ne gremo ven. Doma pa je dolgčas, ker že vse poznatauser posted image user posted image user posted image In tako mora mami vsake tolko kaj novega izumit. Včeraj sem dala vsakemu svoj voziček, igračo, pa sta furala po stanovanju. In naučili smo se hraniti dojenčka po steklenički. Tako, za vsak primer, da bosta znala pomagatuser posted image user posted image user posted image

Imata pa non stop borbe med sabo. Lana cvili, kot bi jo plačala za to. Jaša pa ful uživa, ko ji nagaja. Sicer pa sta oba divjaka. Po toboganu z glavo navzdol, splezata povsod tam, kjer naj ne bi, s poganjalčki norita kot na dirkah... Ne, res nam ni dolgčasuser posted image

Če se kateri da, naj glasuje za naša čmrljeka (Forever together): http://www.cicibanklub.si/active/sl/home/galerija/category/_params/cbgal_catid/4340/cg_votecode_cmd/submit.html
Hvala, hvala!

Šparove plenice, za katere veselo korakamo, pa po moje prej kot bojo ti malčki prehodili 500 km, mi že ne bomo več planic rabliuser posted image

Lahko noč, mirno noč

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
   RE: Dvojčki 2009
5.5.2010 21:55:39   
almk
Almk, čevlji so bili tudi pri nas top tema. Mojmu se je že kar malo mešalo Za Lano smo kupili Tipsie Toesm za Jašo pa See Kai Run. Oboje v Mali Maši, jasno. Super čeveljčke majo. A Pediped ti pa niso všeč? Ker tako male boš težko dobila. Ciciban ima take male številke, ker je moja nečakinja imela prve čevlje cicibanove sandalče, št. 16. Sicer pa ne vem. A prav čeveljčke bi rada? Mislim s podplatom, takim za po cesti hodit? Ker mi smo prej imeli dosti čeveljčkov (kao čeveljčkov, mehki) iz H&M, še več pa iz Oviesse. Samo ti so bili bolj tako za šminkirat


Alenka - jutri gremo ponovno v malomašo in upam, da tudi kupimo čeveljčke...v torek smo iskali za malo čeveljčke v beli barvi, ker imamo v nedeljo krst in smo nujno rabili - sem si pa takrat rekla, da ji bom kupila pač čeveljčke, ki jih bo lahko tudi kasneje nosila - ampak ker takšnih nismo dobili - sem ji potem v H&M kupila bele balerinke za 5 eur in se mi zdi čisto fino - zdej mamo pa možnost kupiti čevelčke kakršnekoli barve in zato gremo jutri še enkrat in upam, da tudi kupimo...od pedipeda so mi všeč in tudi od ostalih znamk v malimaši....mam pa za oba že ogledane..upam samo, da jima bodo ustrezale..
lepo nočko vsem...

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 10:07:38   
pikatara
Almk super za podaljšajne, jaz še čakam na odločbo. Noki a si že dobila odgovor?

Alenka tudi nas čaka projekt čeveljci. A si jima samo sandale kupila, oziroma kakšne čeveljce? Naši robezz so že čisto zdelani, pa mislim, da bosta za zunaj kaj bolj konkretnega potrebovala. Malo je bilo še mrzlo za tele naše. Smo Karolini podedovane naikice obuli, pa je bila zgubljena v njih, ker so trdi in imajo debel podplat. Samo da ozdravimo pa gremo v nabavo.

Pri nas je pa že par dni grozno. Od srede nismo spali zaradi Karolininih zobk. V nedeljo so oba zobki dajali, Patriku vse 5 ven rinejo, Karolini pa dve dvojki in ena štirka. Potem se je pa prehlad začel in zamašeni noski. Seveda je naš revček spet pristal na ventolinu in včeraj ponoči pri dežurnem. Zdaj se pa zgleda malo umirja. Dobili smo električni aspirator in mu inhalacije pomagajo. Zdaj ko je pa bolje, je pa nagajiv postal. Spet karolino vleče, potiska, jo za očke prijema, tako da je že celo jutro tuljenje. Zdaj bo vse bolje, ko je sonček posijal.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 10:37:53   
Alenka-8
Pika, trenutno imata (nosita) vsak ene supergice Nike (trde) in vsak ene sandalčke iz male Maše (Lana ima tele: http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=3&p_id=270 Jaša pa http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=4&p_id=404 )
Za poleti pa imata še odprte sandale. Obema sem jih kupila v Lidlu, tako bolj za tu okoli hiše, Jaša ima ene tudi iz H&M, Lana pa od Squeakers Sneakers. Imamo tud en kup podedovanih čevljev, nekaj nam bo prišlo prav, nekaj ne. Ampak sem se odločila, da bo vsak dobil ene kvalitetne nove čeveljčke na sezono.

SEm ju dala spat, pa še oba lomastita po postelji. Upam, da zdrži vreme, da bomo šli potem malo ven.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 11:12:31   
Barbk
Dan bejbe,

Larči jaz si pomoje tud kako čez rit zaslužim, sam prosim be gentle user posted image . Mi smo spet po pediatriji hodil-v ponedeljek smo bili z Žigcem na gastro in je dr. kar mal "panike" nardila. Sem bila čist pozitivno presenečena nad njenim odzivom. Skratka, naš škrat iam 5940 in 66cm in je čist, čist podpovprečjem pod 3 p in zelo zaostaja tudi po korigirani starosti oz. je dr. omenila kompletni zastoj v rasti user posted image . Žiga bi pri tej prehrani splon ne smel več polivat. Dali so nas na teste za alergijo, vodo, blato , iontoforezo. Žigu no hotla kri teč. mu je jemala kri iz glavce pa se je kri kr ustavla, naju je hotla naročit za drug dan pa je dr. rekla, da je vse čist preveč nujno za prestavljanje in smo mogli jest pa fulllll pit pol pa kar na oddelek vzet kri. Skratka bilo je zlo na šest...Če bodo testi negativni morva 25.5 v bolnico ma PHmetrijo, pa še kožne teste bodo delal, pa UZ trebuščka. Zdaj za mleko po flaš pije (zjutraj) novalac AR, pa se mi zdi da je stanje še slabš, pa itak tud po gh skoz poliva...Zdaj čakamo...pa še zmeraj čakamo na izvide imunologa??????Groza kolk rabjo.
No pa vedno pozabim povedat, da naša Brina že kak teden špona po vseh 4 in ima že 3 zobke, Žiga še zmeraj špona po vojaško, se že kaka dva mesca guga na kolenih sam naprej pa ne gre in včeraj se je končno sam usedel. In na plano kukajo 3 zobki na enkrat, ajmeeeeee. Ušesek je ok-trkam na les. Aja pa Žiga je pogruntal kako se v postelji lahk dvigne ob ograji. Belen plazijo pa tudi ne vsi, eni pač preskočijo to fazo in začnejo hodit tudi brez tega. Tvoji dve bejbiki sta čist superca. user posted image Almk superca za za podaljšanje. user posted image Jaz bom tud oddala za oba, in tudi močno upam, da mi odobrijo za oba. A katera kaj ve a lahko za Žiga spet vložim prošnjo za dodatek za nego glede na to, da so nam zavrnili, z drugim mnenjem iz razvojne (pregled imamo konec meseca) pa še kakim izvidom, al je to kaj omejeno.
In končno imamo drug teden spet fizio, je prišla teta iz porodniške. Mi bi mogli imet vsak teden fizio pa je zdaj naneslo, da smo vmes bili skoraj 2 meseca brez k je bila una prejšnja visok noseča, pa bolan otroci itd. Na zdaj pa šibam-kosilo, pa pridem še naokrog, brez skrbi bom vse "oblajala". user posted image

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 11:39:17   
blanč
Brbk upam, da bo vse uredu. Žiga je pa korenjak in bo kmalu vse nadoknadil...
Pri nas ni nekih sprememb. Lara bi verjetno že hodla pa se ne upa spustit je tako previdna. Takoj ko nima opore se spusti na kolena. Bernardek pa nič. Tudi ko mu pomagam vstat on ne ve zakaj ima rokice, se kar spusti. Uglavnem leži kot nasedel kituser posted image se mu tudi potrudit ne da...
Čevljiuser posted image user posted image user posted image user posted image Mi smo kar naročili dr, harvey B-ju širok model pa mu je prav le na tanko nogavičko, L pa take balerinke. To so v bistvu copatke, ki jih imamo za not in uzuni.
Pri nas potekajo gradbena dela je vse razkopano, bomo končno uredili škarpo in ograjo okoli hiše in malo zelenico, kjer bosta otročka imela svoje igrišče, samo kaj ko gre vse tako počasi.
Aja pa še podaljšanje. Mi nikoli ne dobimo izvida iz Ra pa tudi pregleda ju ne dosti... Ko sem ji zadnjič omenla podaljšanje se je kar nasmejala in rekla, da to pa zdaj skor ni več možno in, da ona ne piše nobenih priporočil (seveda ne, ko se ji še živet ne ljubi, res je taka bolj mimuser posted image ) A ste samo izvide oddale ali ste še same kej zraven napisale???


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 11:47:29   
Alenka-8
Blanč, široke modele čeveljčkov ima See Kai Run, Tipsie Toes, Squekers Sneakers. Mamo tudi mi z Jašo problem čevlje dobit, samo te ki ima zdaj, so super.
Za podaljšanje sem jaz oddala samo MNENJE pediatrinje iz RA in pa odpustnico iz porodnišnice. Lahko pa tudi čisto sama napišeš, daš zraven kak izvid, če ga maš. Ali pa pediatrinjo prosi, naj ti napiše. Pa mogoče fizioterapevtko. te komisije so tako ali tako od navdiha odvisne, tako da stane te nič ne, če oddaš.
Barbk, držimo pesti za tvojega Žigca!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 12:12:16   
blanč
Alenka v RA ti je napisala mnenje. Jaz sem zdajle klicala tja za izvide in so mi blagovolili jih posodit za pol ure, da si jih grem skopirat. A misliš, da bi fizioterapevtka lahko dala mnenje, samo tudi to pri nas verjetno ne bo, ker je takašna boječa piškauser posted image user posted image . Če smo na blazino čakali pol leta pol ti je lahko jasno, kako pri nas stvari potekajo...

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 12:13:26   
blanč
A to je v trgovini mala maša??? Se včeraj pisala mail na dr. harvey, če delajo kaj po meri in čakam odgovor.

_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
   RE: Dvojčki 2009
6.5.2010 12:45:12   
Barbk
Pikatara mi je šele zdaj ob gledanju fotk na fb-ju, klik naredu user posted image , da je tvoj Patrik spet revček. Naj bo hitro bolje. user posted image Blanč za podaljšanje je pri nas tako, da dr. iz razvojne, vsaj dr.Drobež ima tako prakso, napiše mnenje za podaljšanje. Izvide pa ona drugač izda ob prvem pregledu, za podaljšanje. Za mnenje oz. za zadnji izvid za dodatek za nego pa sem jo jaz tudi posebej prosila, da ga napiše. Drugače pa sem jaz pri naši Manci tudi dala prošnjo za podaljšanje na predlog naše P šele ko sem bila že v službi kak mesec, ker je Manca imela precej težav z nenapredovanjem teže, sumi na alergijo oz. preobčutljivost na določeno hrano itd. Predlog je napisala le naša P, ker z Manco nisem obiskovala nobene RA in fizio., pa še sama sem nekaj napisala v smislu zakaj menim, da bi bilo za mojega otroka boljše, da je doma še 3 mesece. Sem dobila pa odobreno.
Misija čeveljčki pri nas še ni v polnem teku...sem pa za Žigca tud nekaj iskala čist tko, da ne bo glih k en klošar sam v štumfih. Brinč ima še od Mance iz HM-ja ala allstarke pa ene balerinke. Za Žiga sem pa tud tam iskala pa nimajo št 14-15. Pol sem pa v Okaidiju dobila ene tud ala allstarke sam od 6-12mesecev, pa mulc čist plava v njih, sam une do 6m so pa čist na knap. No pa saj zdaj mi je čist vseen k še ne hodta. Drugač je pa moja nečakinja dobila v Geox-u ful kjut supergice št. 17. Matr jaz bi tud take mela...user posted image Na zdaj pa sep šibam...se širijo ene čudne vonjave...user posted image user posted image

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?