Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Sm rekla da nikol več, no, zdej jih pa res nikol več ne smem met - zaradi mamine pljučne embolije.
Pa glede tistih tupi-glupi v glavo, da je dojenje fajn zaradi zdravja, pa da je manjkrat otrok bolan. Larifari bom rekla - imunski sistem je čist odvisen od otroka in ne od mleka. Moji kolegici sta dobili isti mesec otročka - ena je dojila, druga pa ni. In veste kateri otrok je bil največkrat bolan??? Doječi, nedoječi pa v enem letu ni staknil niti prehlada ...
Prav poživiš strani 
in njegova sestra oba dojena, težka alergika, pa še bi lahko naštevala...
na pediatrični in ko sem povedala da dojim in dodajam, me je vprašala kje sem rodila in sem povedala da v Kranju, je rekla da še dobro, ker je Kranjska porodnišnica še skoraj edina, v kateri se ni treba skregati, da ti dajo dodatek! Baje da na Jesenicah in v LJ, se moraš naravnost razpi**** da za otroka dobiš dodatek
, ampak je prav da se ne vmešava in pametuje kako je treba delat z
pa zmer mislim, da mam premalo mleka
hvala ti za pohvale!
. No vsaj zdaj vem tudi sama točno.
.
. Valen - si napisala da tvoja pikica ne mara kopanja in se ful joka
.
Ko bo stara 4 mesece gresta lahko na tečaj plavanja za dojenčke, marsikateri izgubi zaradi tega strah pred vodo, mogoče bo pomagalo in ji bo luštno postalo .