|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija?
14.7.2005 14:21:40   
saratanja
Le kam je izginil forum o alergijah? :(

Hja, sem včeraj vplačala za naše potovanje na Malto. juuupi... no ja dokler nisem prišla domov in našla našega mulčka vsega obtolčenga in evo spet en rdeč otečen flekec na ličku. Sprva sem mislila, da je spet staknil kakšnega komarja in sem se kar mal :grrr: na babi, da ga ne zaščiti zadosti. Vse skup smo namazali s kamagelom in sem mislila, da bo mir s tem. Potam pa zvečer pri kopanju opazim, da tistega na licu sploh ni več, zato pa je imel na rami še mnogo večji flek. Prav čuden je bil...in evo še malo po tem še enega na drugem licu. Zgledalo je kot, da bi ga strašno opekla kopriva...na vrhu mehurčkasto belo obrobljeno z rdečim. Ker je bil cepljen pred tednom dni, sem mislila, da je kakšna povezava s tem. Danes pa smo ga peljali k zdravnici in pravi ALERGIJA :zmeden: Čudno, le kaj bi bilo. Nič novega ni jedel, nič novega ni počel, nič novega ni imel oblečenega... že pri desetih je lahko mirno jedel jagode, pa paradižnik in nikoli nobenih najmanših znakov za kakšno alergijo, zdaj pa to.:zmeden:

Pediatrinja je rekla, da moramo sedaj malo bolj paziti na hrano....samo kako? Saj sploh ne vem, kaj je tisto, kar bi lahko povzročilo reakcijo. Kaj naj spet vse od začetka začnemo.... ah, kar :(( bi se. No ja, saj do odhoda na Malto flekcov že ne bo več, samo kako naj vem, kaj mu smem dati jest.

No, pa tudi če mu hrano nekako omejim, še vedno ostane vse kar zunaj vtakne v usta in je skoraj nemogoče čisto preprečiti....razen če ga sploh ne spustim ven.

Ahhhh, le kaj naj naredim:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alergija?
14.7.2005 21:54:24   
Willson
Ja alergija se lahko pojavi bilo kdaj v življenju, ni nujno, da takoj prvi trenutek, ko pride v stik z alerenom. In ravno zato, je smiselno,da se držimo določenih smernic in :duda: ne dajemo hrane, ki spada pod alergene(jagode, med, agrumi, čokolada, svinjsko meso, ribe, arašidi, kravje mleko,..)pred dopolnjenim enim letom otrokove starosti, saj v nasprotnem primeru tvegamo, večjo možnost alergij, tudi kasneje v življenju. Pa, vem, da bo katera mogoče mislila, da pretiravam! Lp

(odgovor članu saratanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alergija?
14.7.2005 23:12:21   
Anja167
Forum je, če izgine, izgine, ker ni bilo odgovorov v zadnjih 24 urah. Klikni Vse klepetalnice.

(odgovor članu saratanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?