Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Aja, pa če boš mogla dodajat, reči za recept za mleko. Ti pripada.
. Malega sva skopala ob pol 9h, zatem je zaspal ko top do 12h. Potem je minimalno pojel, spal do 3h. Potem od pol 4h do 5:15 in potem budnica
. Šele zdaj je zaspal, oz. samo malo počiva. Včeraj pa je res prespal cel dan, zgleda je tudi njega vreme malo izdalo
.
je šel ta teden delat nazaj po očetovskem, pa mi je dolgčas ko mali spi, tako, da mam zaenkrat kar čas. Stanovanje pa kar trpi
Zdaj je parkrat že brez težav spil 80-100 ml, tako da ni več razloga za dodajanje. Upam, da nama bo šlo.
Kako ste se kaj ujeli?
Upam, da ne bo jutri spet deževalo ...
Mali pa kar ni pil, ker je bil prevelik zaspanček. Naredila sem tako, da sem si sposodila tehtnico in začela tehtat, koliko spije. Obvezno sem vsak obrok najprej ga dala na joške, potem pa sem šele dala dodatek. In prve dni je spil res čisto malo pri meni in ogromno po flaški, zdaj pa že spije pri meni toliko, da flaško po nekaj mililitrih izpljune, tako da jo ukinjam. Najbolj pomembno mi je bilo, da ga čim večkrat pristavim, da se ni proizvodnja mleka ustavila
?
Ko ga slečemo je ok, ko pa začuti da je že samo pamperska zaprta pa je alarm