Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:31:14
|
|
|
|
marta82
|
Aja glede čevljčkov... je boljše, če so luknjice višje, ne čisto pri podplatu, ker drugače ves čas kamenčki noter uhajajo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:33:38
|
|
|
|
sonček33
|
ma s temi čevlji je hudir, jaz jih še zase ne maram kupovat, za Lovra pa še menj, pa še visok nart ima... dejte prlept kakšen link, kaj imajo vaši niia, sej jaz sem tudi pomislila na to, da niso dovolj "močni",a mapk čudno se mi zdi, ker iamjo velikost do 2 let
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:34:29
|
|
|
|
sonček33
|
Mi drgač itak šprisegamo na adidas in nike...mislim, na teniske... ker mi smo vsi trije gavnarji..se bolj malokrat uštimamo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:38:09
|
|
|
|
sonček33
|
kje pa so nosečke danes?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:38:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma s temi čevlji je hudir, jaz jih še zase ne maram kupovat, za Lovra pa še menj, pa še visok nart ima... dejte prlept kakšen link, kaj imajo vaši niia, sej jaz sem tudi pomislila na to, da niso dovolj "močni",a mapk čudno se mi zdi, ker iamjo velikost do 2 let Mah jaz grem v Daichmana pa v Mass-a pa nekaj že najdem zanj. Gledam, da je zmerna cena (glede na to, da jih nosi dva meseca), da so podplati mehki in upogljivi in to je to.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:45:49
|
|
|
|
Ploha
|
kva zdej nooo... kršim mojo dieto...jem čokoljad in se spet poskušam učit nekaj kar se morm totalno napiflat, ker itak ne razumem polovico besed...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:46:53
|
|
|
|
Ploha
|
za čevlje pa ne vem pomagat,...meta ima neko neznano firmo, so pa supergice in dokaj mehke... aja pa spet gledam poročne obleke
< Sporočilo je popravil Ploha -- 6.5.2010 21:47:37 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:49:56
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja glede čevljčkov... je boljše, če so luknjice višje, ne čisto pri podplatu, ker drugače ves čas kamenčki noter uhajajo. ja res je. no mi bomo vseeno vzeli te od malemaše, sej zmeriš tačko, pa podplatek sprintaš pa gor stopi, pa nikoli ne kupiš na knap, ker kljub vsemu otrok mora imeti za pol št večji čevljče, da se nogica razpotegne. Mi imamo zdaj 22, jast mu bom vzela 23. Te kanzove imam sicer 22, ampak ker jih bo imel le kak teden potem bo že prevroče. Marta, vam zdrži čevelj 2 m? Nam se je naredilo, da sva kupila čevljčke pa je imel poskok v rasti, pa zdaj druge, pa ravno tako . Zdaj baje naj bi bil mir nekaj časa.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:51:45
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha za čevlje pa ne vem pomagat,...meta ima neko neznano firmo, so pa supergice in dokaj mehke... aja pa spet gledam poročne obleke jast pa še ne dajem supergic gor. Kaj pa vem zakaj ne. potem ko dopolni dva, tri. Res pa ne vem zakaj, vem pa da je nekdo odsvetoval
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:57:15
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha za čevlje pa ne vem pomagat,...meta ima neko neznano firmo, so pa supergice in dokaj mehke... aja pa spet gledam poročne obleke jast pa še ne dajem supergic gor. Kaj pa vem zakaj ne. potem ko dopolni dva, tri. Res pa ne vem zakaj, vem pa da je nekdo odsvetoval ma ja, se mi je kar zdelo, da je spet odsvetovano
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:58:32
|
|
|
|
Ploha
|
V kaj naj jo pa dam?? V ornk čevlje?? Prašam, da nauš msilna da se zajeb*** mam ene čevlčke doma, ki so ji premejhni, bili so kupleni za 1 roj. dan in jih morm zamenjat...so pa od pedipeda???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 21:59:58
|
|
|
|
Ulla80
|
Mi imamo zdaj 22, jast mu bom vzela 23. a res al kva??? ma dej, Ula ma 23! neo ma 19, mogoč 20, odvisno....adijo... kaj pa vem, men se superge zdijo fajn, ker niso anatomsko oblikovane, pa mehle so navadno in dost široke za ploščato otroško stopalo.... dans smo mel spet omedlevanje zarad trme katastrofa je to, pol je pa čist preč, ko mrtev neki časa....ajoj....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:04:36
|
|
|
|
Ploha
|
meta ima čevle št. 21, s tem da ima mal fore še...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:06:08
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja glede čevljčkov... je boljše, če so luknjice višje, ne čisto pri podplatu, ker drugače ves čas kamenčki noter uhajajo. ja res je. no mi bomo vseeno vzeli te od malemaše, sej zmeriš tačko, pa podplatek sprintaš pa gor stopi, pa nikoli ne kupiš na knap, ker kljub vsemu otrok mora imeti za pol št večji čevljče, da se nogica razpotegne. Mi imamo zdaj 22, jast mu bom vzela 23. Te kanzove imam sicer 22, ampak ker jih bo imel le kak teden potem bo že prevroče. Marta, vam zdrži čevelj 2 m? Nam se je naredilo, da sva kupila čevljčke pa je imel poskok v rasti, pa zdaj druge, pa ravno tako . Zdaj baje naj bi bil mir nekaj časa. Tineju noga nikamor ne raste. Ima že nekaj časa 20. Ampak jih uniči in sezona je mimo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:09:08
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: pa kaj imate tako trmo?? upam, da bo meta to fazo preskočila sej trmari, sam tko hudo pa ne...ampak jest ne popuščam in ne šljivim....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:11:14
|
|
|
|
Ulla80
|
sm dons tamičkne cotke prelagala pa prebirala, za sestro od mojga, k bo julija rodila in sem navlekla ful enih hlač, k jih je ula nosla, zdej so ji še pa zmeri prav, samo da so do kolen ares una plenica tolk placa zavzame al kva? al je to moje dete res čist zahirano čist vse so ji prav čez rit in v pasu, dolžina je pač do kolen, kar je super za v vrtec, pa superge(allstake kao) zravn pa bo sam men je ful smešno, da triletni otrok nosi hlače, k jih je nosil pri treh mesecih ??!?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:12:45
|
|
|
|
farfala
|
Samo ima nogico št. 23, eni sandali na paske pa so mu prav št.24 Amadeja Bila danes na UZ ledvic pa je vse OK , a lab.izvid urina pa ni OK
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:15:17
|
|
|
|
Ulla80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ulla: pa kaj imate tako trmo?? upam, da bo meta to fazo preskočila sej trmari, sam tko hudo pa ne...ampak jest ne popuščam in ne šljivim.... joj ploha sej jst tud ne...sem to že pr uli doživela, sam ne v tko hudi obliki, pa pol vse živo prebrala, pa pr zdravnici smo bli itd....to so pač ti afektni napadi, obstajajo modri in beli, odvisno al otrok pomodri al pobledi pol...no, nš krempl pomodri...k se uzačne dret, pa kr dihat pol neha, ne pride do sape, mu morš fejst v usta pihnt, da dih presekaš in da zadiha pol....pa kot bi se izklopil otrok pol, zgleda da se organizem sam pred sabo zavaruje tko al kaj kot bi ga ugasnik, kr pade in čist švoh je....a ni yelci mela tud teh problemov mensezdi s tamalim? zgleda ful dramatično, sam ni pa tko grozno...upam pa da čimprej mine....pa v vrtcu jim morm mal omenit, da bojo prpravljene in jih ne bo kajšna panika hvatala, če se to zgodi
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:17:46
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: ti si uporbaljala une pralne, racmanke ane...ej tooo je noro, kok to placa vzame, men je blo prou hecno meto v to naštimvat, zato pa nism tega dolgo počela farfala: super za dober rezultat UZ ledvic kaj pa zdaj z urinom??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:20:04
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha farfala: super za dober rezultat UZ ledvic kaj pa zdaj z urinom?? kaj pa vem, kri je prisotna, grem spet k mojemu zdr., da vidim, kaj bo rekel
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:22:03
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ulla: pa kaj imate tako trmo?? upam, da bo meta to fazo preskočila sej trmari, sam tko hudo pa ne...ampak jest ne popuščam in ne šljivim.... joj ploha sej jst tud ne...sem to že pr uli doživela, sam ne v tko hudi obliki, pa pol vse živo prebrala, pa pr zdravnici smo bli itd....to so pač ti afektni napadi, obstajajo modri in beli, odvisno al otrok pomodri al pobledi pol...no, nš krempl pomodri...k se uzačne dret, pa kr dihat pol neha, ne pride do sape, mu morš fejst v usta pihnt, da dih presekaš in da zadiha pol....pa kot bi se izklopil otrok pol, zgleda da se organizem sam pred sabo zavaruje tko al kaj kot bi ga ugasnik, kr pade in čist švoh je....a ni yelci mela tud teh problemov mensezdi s tamalim? zgleda ful dramatično, sam ni pa tko grozno...upam pa da čimprej mine....pa v vrtcu jim morm mal omenit, da bojo prpravljene in jih ne bo kajšna panika hvatala, če se to zgodi ja yelci je govorila o tem... prva pomodri madona...mene bi pomojem kap, ne rodila bi zihr
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:22:36
|
|
|
|
farfala
|
zvezdica super, da spet spite khurde, zdaj pa jaz tebe razumem niia kiara lepe slike na fb
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:22:47
|
|
|
|
Ulla80
|
racmanke ane...ej tooo je noro, kok to placa vzame, ja to že, sam vseen upam da ne bo v vrtcu kdo na etikete gledal, bo mislil da sem čist ubrisana, k jo oblačim v cotke od 2-4m
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:40:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
a res al kva??? ma dej, Ula ma 23! user posted image neo ma 19, mogoč 20 ja moji potroc majo šape namesto tačk. liam je pri dveh letih imel 24 - 25 otročki v vrtcu so imeli take srčkane čevljčke, naš pa opanke madona:( ok vidim, da farfalin samo raztura dans smo mel spet omedlevanje zarad trmeuser posted image katastrofa je to, pol je pa čist preč, ko mrtev neki časa....ajoj.... naš sicer ne omedli ampak kujat se zna. Naš se kr vrež pol se pa dere . men je blo tolk hudo na začetku, zdaj pa itak ga dam na ignore. Sicer pa on se nikol ne vrež ampak v bistvu na hitr uleže in zafejka ja to že, sam vseen user posted image upam da ne bo v vrtcu kdo na etikete gledal, bo mislil da sem čist ubrisana, k jo oblačim v cotke od 2-4m user posted image user posted image user posted image jast ma za patrika ene hlače iz zare od 6 - 9 so mu še kar prav, pa je on kr konkretno težak 12,8 kg (čeprav še vedno zgleda suhec)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 6.5.2010 22:41:26
|
|
|
|
Zvezdica
|
kaj pa vem, kri je prisotna, grem spet k mojemu zdr., da vidim, kaj bo rekel ? nč zasledila. zate farfalca.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?