|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
5.5.2010 21:58:47   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

**** - sonček ti nima biot kej sumljiva, ker jaz moram dobit vsaj ene 16 inekcij v moj špehast trebuh al pa bognedaj v stegno, da se lahko kaj zgodi ...pa še to ni dovolj, morajo še vsaj tri osebe, ki nimajo nič z nama, zraven bit

veš sonček, mi2 sva definitivno brezmadežno spočeliuser posted image user posted image user posted image aja pa marta tud...user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.5.2010 21:58:55   
sonček33
ma ne no...a res?

zvezdi, pa to še ni vse...prihrani smejalije...beri dalje

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.5.2010 21:59:24   
mimi30
punce hvala za čestitke za rduser posted image

Rubica in Jancci čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image .....in Jancci itak da bo vse kul, še čas za rr bo ostaluser posted image

Ploha, vse smo pr en glih s pozabljivostjouser posted image ....jaz sem se komi mal pobrala, sam da je x*y*z noseča se pa še spomnimuser posted image .....sem si pa v službi po vrnitvi iz porodniških listke pisala kot nora

sonček, user posted image še kakšna nosečka se javi pa se bo sigurno volja pojavila in bo akcija konc leta

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.5.2010 21:59:28   
marta82

**** - sonček ti nima biot kej sumljiva, ker jaz moram dobit vsaj ene 16 inekcij v moj špehast trebuh al pa bognedaj v stegno, da se lahko kaj zgodi ...pa še to ni dovolj, morajo še vsaj tri osebe, ki nimajo nič z nama, zraven bit

ah pri nama je pa važno da so tisti trije, ki nimajo nič z nama, še mojega ne rabijo, ker je seme zamrznjeno.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.5.2010 22:00:10   
sonček33
khurde, thx, je že ok... jaz vam ful privoščim. in jaz sem vesela, presrečna, ker imam tega škratka tukaj... nekateri nikoli ne morejo uresničit te želje...tko da... treba je bit skromen

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.5.2010 22:00:31   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

khurde: sej delo počaka, a si to vedla, pa noben ga nau namest tebe naredu, tko da sploooh ni panike user posted image user posted image

Ko medved vidi razmetano sobo, reče: " O super, da imamo tkole razmetano, ko pridejo tatovi bojo sam obrnil pa odšli, ker bojo prepričani, da so pri nas že kradl." user posted image user posted image

faca ta tvoj medved user posted image user posted image

jaz imam pa takega doma, da samo sitnari, če mu kaj ni všeč user posted image  in ko se pol on to sprav naredit, še tri tedne govori o tem user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.5.2010 22:01:12   
Ulla80

ullči, hvala...kako je šla ma?

ma sam eno nalogo nism rešla, ostale sm neki spacal skup....upam da bo za unih usranih 50 postouser posted image

no, da še eno povem - grem kle v našo pekarno, tud noseča, kk pa, parkiram, kupim kruh, grem ven, se vsedem v avto in paf! na sovoznikovmu sedežu sedi ena ženska!!! jo skor že nazjam, kva v mojmu avtu dela, pa s kotičkom očesa ujamem kok neki iz ogledala dol bingljauser posted image neko plišasto sranje, kar jst živa neb v avto dalauser posted image pa le mal pogledam okol pa vidim dasploh moj avto ni! sem neki zjeclala in gasa ven....pa najhuj sramota - jst sem mela belo fiesto, to pa je bil siv saxo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.5.2010 22:01:21   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

sem brala zanč od ene nosečnice prigodo, k je cel dan sama lutala po opravkih, in na koncu ko je hotla dam, se je vsedla na sovoznikov sedež in čakala user posted image user posted image user posted image

jst sem pri uli mela pregled v bolnici in ko je blo konc, čakam mojga tm pred bolnco...pa ga ni od nikoder, in ni in ni...jst že čist živčna, ko jo prižge gor po cesti....gledam avto, pa si mislim budala, lej kok se pelje, pa sej me sploh ne vidi, dedc frdamanuser posted image stopim sred ceste in mu pomaham, končno upočasni in ustavi....se vsedem not in začnem neki sikat nad njim, pa pogledam pa tam sedi eni stari čičo z brado user posted image user posted image khm....

ma dajuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image umiram...user posted image

BE NICE!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.5.2010 22:01:30   
Zvezdica

ma ne no...a res?

user posted image ne štekam

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.5.2010 22:01:47   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

veš sonček, mi2 sva definitivno brezmadežno spočeliuser posted image user posted image user posted image aja pa marta tud...user posted image user posted image user posted image

aha...user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.5.2010 22:04:00   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

ullči, hvala...kako je šla ma?

ma sam eno nalogo nism rešla, ostale sm neki spacal skup....upam da bo za unih usranih 50 postouser posted image

no, da še eno povem - grem kle v našo pekarno, tud noseča, kk pa, parkiram, kupim kruh, grem ven, se vsedem v avto in paf! na sovoznikovmu sedežu sedi ena ženska!!! jo skor že nazjam, kva v mojmu avtu dela, pa s kotičkom očesa ujamem kok neki iz ogledala dol bingljauser posted image neko plišasto sranje, kar jst živa neb v avto dalauser posted image pa le mal pogledam okol pa vidim dasploh moj avto ni! sem neki zjeclala in gasa ven....pa najhuj sramota - jst sem mela belo fiesto, to pa je bil siv saxo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še sem tu in se smejem ku nora user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.5.2010 22:04:09   
sonček33
marta, zamrznejo seme je že korak naprej ... pa če tko pomislim...na une biologe k vse skup namešajo... ma kok so prijazni, k so nama otroka naredil

ulla, ma to se zmišljuješ...me bomo pocrkale dons od smeha

ploha, medved je faca

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.5.2010 22:04:34   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

khurde: sej delo počaka, a si to vedla, pa noben ga nau namest tebe naredu, tko da sploooh ni panike user posted image user posted image

Ko medved vidi razmetano sobo, reče: " O super, da imamo tkole razmetano, ko pridejo tatovi bojo sam obrnil pa odšli, ker bojo prepričani, da so pri nas že kradl." user posted image user posted image

faca ta tvoj medved user posted image user posted image

jaz imam pa takega doma, da samo sitnari, če mu kaj ni všeč user posted image  in ko se pol on to sprav naredit, še tri tedne govori o tem user posted image

eh vse sorte tičov se sprehaja po svet...user posted image user posted image vsi so isti al pa vsaj podobni...

medved je učer ploščice fugirov, ja kaj sem htela zravn sm se zbasala, da bi jest tud fugirala...jooj kaj se je to ogroženga počutu user posted image user posted image sej zdj mi je dal dovoljenje za fugiranje pralnice, ker ne bo na očeh javnosti, pa naj mu bo, za ego vzignt user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.5.2010 22:05:20   
sonček33

ma ne no...a res?

ne štekam

zvezdica, a si pebrala vse poste? itak da razumeš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
5.5.2010 22:06:07   
khurde

khurde, thx, je že ok... jaz vam ful privoščim. in jaz sem vesela, presrečna, ker imam tega škratka tukaj... nekateri nikoli ne morejo uresničit te želje...tko da... treba je bit skromen

sej vem, da privoščiš. samo veš, jaz nikoli toliko nisem razmišljala o možnosti, da ne bi šlo, dokler mi G ni enkrat rekla, da bi znala met probleme, če bi (pre)dolgo čakala. in še potem sem to malo na stran odrinila, pol pa na rr-ju nekaj zgodb o težavah z zanositvijo spoznala in sem drugače začela na to gledat. ker po eni strani bi lahko razmišljala tudi o splavu, ker nimam faksa dokončanega, pa z mojim imava skos neke večje ali manjše probleme ipd., pa nenačrtovano itd., ampak potem se spomnim na vaše borbe in se mi res zdi, da je včasih nenačrtovano zanosit lahko sreča. ne vem, no. težka tema.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
5.5.2010 22:06:29   
Ploha
aaaajoooj ula, ti si bla šele as user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
5.5.2010 22:06:38   
Ulla80
ulla, ma to se zmišljuješ...me bomo pocrkale dons od smeha

sonček žal sem specialc....če si morš kako bedarijo zamislit, da se nekomu zgodi, se men ziheruser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
5.5.2010 22:07:44   
marta82

marta, zamrznejo seme je že korak naprej ... pa če tko pomislim...na une biologe k vse skup namešajo... ma kok so prijazni, k so nama otroka naredil

Zdaj pa jz ne razumemuser posted image user posted image Kako to misliš koreak naprej?

Ma zakon so biologi... so nama namešali popolnega fantka...točno takega, kot sva si želela.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
5.5.2010 22:08:14   
khurde
a dej no, ulla user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
5.5.2010 22:08:28   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

sej vem, da privoščiš. samo veš, jaz nikoli toliko nisem razmišljala o možnosti, da ne bi šlo, dokler mi G ni enkrat rekla, da bi znala met probleme, če bi (pre)dolgo čakala. in še potem sem to malo na stran odrinila, pol pa na rr-ju nekaj zgodb o težavah z zanositvijo spoznala in sem drugače začela na to gledat. ker po eni strani bi lahko razmišljala tudi o splavu, ker nimam faksa dokončanega, pa z mojim imava skos neke večje ali manjše probleme ipd., pa nenačrtovano itd., ampak potem se spomnim na vaše borbe in se mi res zdi, da je včasih nenačrtovano zanosit lahko sreča. ne vem, no. težka tema.

točno to...khurde ti zmeram tko fajn napišeš user posted image partnerski odnos pa itak nikoli ni super duper, so vzponi pa padci, sploh če si dolgo skupaj...kolk časa sta skupaj???

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
5.5.2010 22:08:29   
sonček33
sej vem, da privoščiš. samo veš, jaz nikoli toliko nisem razmišljala o možnosti, da ne bi šlo, dokler mi G ni enkrat rekla, da bi znala met probleme, če bi (pre)dolgo čakala. in še potem sem to malo na stran odrinila, pol pa na rr-ju nekaj zgodb o težavah z zanositvijo spoznala in sem drugače začela na to gledat. ker po eni strani bi lahko razmišljala tudi o splavu, ker nimam faksa dokončanega, pa z mojim imava skos neke večje ali manjše probleme ipd., pa nenačrtovano itd., ampak potem se spomnim na vaše borbe in se mi res zdi, da je včasih nenačrtovano zanosit lahko sreča. ne vem, no. težka tema.

prav si se odločila...uživaj sto na uro ....je pa tako, dokler nisi v tem zosu pač ne moreš vedet kako je ... pa jaz tudi nisem tista, ki bi lahko kej jamrala, ker je šlo relativno vse ok...pač en postopek ni uspel...ampak kaj vse punce doživljajo in preživljajo ...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
5.5.2010 22:09:47   
sonček33
Zdaj pa jz ne razumem Kako to misliš koreak naprej?

Ma zakon so biologi... so nama namešali popolnega fantka...točno takega, kot sva si želela.

ma kako me ne razumete, a sem z Marsa?user posted image   sem hotla rečt, če je seme že v skrinji, kaj ga ne bi uporabila

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 5.5.2010 22:10:18 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
5.5.2010 22:12:17   
marta82

Zdaj pa jz ne razumem Kako to misliš koreak naprej?

Ma zakon so biologi... so nama namešali popolnega fantka...točno takega, kot sva si želela.

ma kako me ne razumete, a sem z Marsa?user posted image   sem hotla rečt, če je seme že v skrinji, kaj ga ne bi uporabila

A ti misliš zarodek - zamrznjenča? Ja ta je tudi en in ga bova nekoč šla iskat. Jaz sem mislila, da mojega ne rabijo, ker so njegove semenčeca zamrznili preden je šel na kemotarapijo, ker zdaj niso več gibljivi.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
5.5.2010 22:16:38   
sonček33
A ti misliš zarodek - zamrznjenča? Ja ta je tudi en in ga bova nekoč šla iskat. Jaz sem mislila, da mojega ne rabijo, ker so njegove semenčeca zamrznili preden je šel na kemotarapijo, ker zdaj niso več gibljivi.

marta, sej tako sem razumela...če je seme že shranjeno, je tudi fajn...en del postopka manj

zamrznjenček je pa itak superca ...Tinej bo zagotovo imel bratca/sestrico

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
5.5.2010 22:26:09   
marta82

marta, sej tako sem razumela...če je seme že shranjeno, je tudi fajn...en del postopka manj

zamrznjenček je pa itak superca ...Tinej bo zagotovo imel bratca/sestrico

aha potem se pa razumeva. Čeprav v večini primerov postopek pridobivanja moških semenčec ni ravno ne vem kako problematičen...Z ženskimi celicami je bolj križ.user posted image

Mogoče bo pa res Tinej enkrat imel bratca ali sestrico, čeprav se še nisva čisto odločila kdaj greva po zamrznjenčka (vsekakor, ko se finančno stanje malo izbolša in Tinej vsaj malo zraste, ker zopet kakšna rizična nosečnost in majhen živahen fantek ne gresta najbolje skupaj) in nekak si ne upam preveč upat, za svež postopek pa res ne vem, če se bom še kdaj odločila (štirje so bili že precejšen zalogaj). V glavnem mi je čisto ok, če bo Tinej ostal edinček. sem več kot srečna, da ga imam. Če pa slučajno rata še enkrat pa tudi super. Z obema možnostima sem čisto sprijaznjena.user posted image

A ti moraš v svež postopek ali imata kakšnega zamrznjenčka? (oprosti, čle sem preveč radovedna mi lahko tudi napišeš "kaj te briga" in ne bom nič jezna)

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?