|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
6.5.2010 21:31:14   
marta82
Aja glede čevljčkov... je boljše, če so luknjice višje, ne čisto pri podplatu, ker drugače ves čas kamenčki noter uhajajo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.5.2010 21:33:38   
sonček33
ma s temi čevlji je hudir, jaz jih še zase ne maram kupovat, za Lovra pa še menj, pa še visok nart ima...
dejte prlept kakšen link, kaj imajo vaši

niia, sej jaz sem tudi pomislila na to, da niso dovolj "močni",a mapk čudno se mi zdi, ker iamjo velikost do 2 let

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.5.2010 21:34:29   
sonček33
Mi drgač itak šprisegamo na adidas in nike...mislim, na teniske... ker mi smo vsi trije gavnarji..se bolj malokrat uštimamouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.5.2010 21:38:09   
sonček33
kje pa so nosečke danes?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.5.2010 21:38:20   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ma s temi čevlji je hudir, jaz jih še zase ne maram kupovat, za Lovra pa še menj, pa še visok nart ima...
dejte prlept kakšen link, kaj imajo vaši

niia, sej jaz sem tudi pomislila na to, da niso dovolj "močni",a mapk čudno se mi zdi, ker iamjo velikost do 2 let

Mah jaz grem v Daichmana pa v Mass-a pa nekaj že najdem zanj. Gledam, da je zmerna cena (glede na to, da jih nosi dva meseca), da so podplati mehki in upogljivi in to je to.

BE NICE!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.5.2010 21:45:49   
Ploha
kva zdej nooo...user posted image

kršim mojo dieto...jem čokoljad user posted image user posted image

in se spet poskušam učit nekaj kar se morm totalno napiflat, ker itak ne razumem polovico besed...user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.5.2010 21:46:53   
Ploha
za čevlje pa ne vem pomagat,...meta ima neko neznano firmo, so pa supergice in dokaj mehke...

aja pa spet gledam poročne obleke user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 6.5.2010 21:47:37 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.5.2010 21:49:56   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Aja glede čevljčkov... je boljše, če so luknjice višje, ne čisto pri podplatu, ker drugače ves čas kamenčki noter uhajajo.

ja res je. no mi bomo vseeno vzeli te od malemaše, sej zmeriš tačko, pa podplatek sprintaš pa gor stopi, pa nikoli ne kupiš na knap, ker kljub vsemu otrok mora imeti za pol št večji čevljče, da se nogica razpotegne. Mi imamo zdaj 22, jast mu bom vzela 23. Te kanzove imam sicer 22, ampak ker jih bo imel le kak teden potem bo že prevroče.

Marta, vam zdrži čevelj 2 m? Nam se je naredilo, da sva kupila čevljčke pa je imel poskok v rasti, pa zdaj druge, pa ravno takouser posted image . Zdaj baje naj bi bil mir nekaj časa.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
6.5.2010 21:51:45   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

za čevlje pa ne vem pomagat,...meta ima neko neznano firmo, so pa supergice in dokaj mehke...

aja pa spet gledam poročne obleke user posted image user posted image user posted image user posted image

jast pa še ne dajem supergic gor. Kaj pa vem zakaj ne. potem ko dopolni dva, tri.
Res pa ne vem zakaj, vem pa da je nekdo odsvetovaluser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.5.2010 21:57:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

jast pa še ne dajem supergic gor. Kaj pa vem zakaj ne. potem ko dopolni dva, tri.
Res pa ne vem zakaj, vem pa da je nekdo odsvetovaluser posted image

ma ja, se mi je kar zdelo, da je spet odsvetovano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.5.2010 21:58:32   
Ploha
V kaj naj jo pa dam?? V ornk čevlje??

Prašam, da nauš msilna da se zajeb*** user posted image mam ene čevlčke doma, ki so ji premejhni, bili so kupleni za 1 roj. dan in jih morm zamenjat...so pa od pedipeda???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.5.2010 21:59:58   
Ulla80
Mi imamo zdaj 22, jast mu bom vzela 23.

a res al kva??? ma dej, Ula ma 23! user posted image neo ma 19, mogoč 20, odvisno....adijo...user posted image
kaj pa vem, men se superge zdijo fajn, ker niso anatomsko oblikovane, pa mehle so navadno in dost široke za ploščato otroško stopalo....

dans smo mel spet omedlevanje zarad trmeuser posted image katastrofa je to, pol je pa čist preč, ko mrtev neki časa....ajoj....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.5.2010 22:04:36   
Ploha
meta ima čevle št. 21, s tem da ima mal fore še...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.5.2010 22:06:08   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

ja res je. no mi bomo vseeno vzeli te od malemaše, sej zmeriš tačko, pa podplatek sprintaš pa gor stopi, pa nikoli ne kupiš na knap, ker kljub vsemu otrok mora imeti za pol št večji čevljče, da se nogica razpotegne. Mi imamo zdaj 22, jast mu bom vzela 23. Te kanzove imam sicer 22, ampak ker jih bo imel le kak teden potem bo že prevroče.

Marta, vam zdrži čevelj 2 m? Nam se je naredilo, da sva kupila čevljčke pa je imel poskok v rasti, pa zdaj druge, pa ravno takouser posted image . Zdaj baje naj bi bil mir nekaj časa.

Tineju noga nikamor ne raste. Ima že nekaj časa 20. Ampak jih uniči in sezona je mimo.

BE NICE!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
6.5.2010 22:09:08   
Ploha
ulla: pa kaj imate tako trmo?? upam, da bo meta to fazo preskočila user posted image user posted image sej trmari, sam tko hudo pa ne...ampak jest ne popuščam in ne šljivim....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.5.2010 22:11:14   
Ulla80
sm dons tamičkne cotke prelagala pa prebirala, za sestro od mojga, k bo julija rodilauser posted image in sem navlekla ful enih hlač, k jih je ula nosla, zdej so ji še pa zmeri prav, samo da so do kolenuser posted image ares una plenica tolk placa zavzame al kva? al je to moje dete res čist zahiranouser posted image čist vse so ji prav čez rit in v pasu, dolžina je pač do kolen, kar je super za v vrtec, pa superge(allstake kao) zravn pa bouser posted image sam men je ful smešno, da triletni otrok nosi hlače, k jih je nosil pri treh mesecih ??!? user posted image user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.5.2010 22:12:45   
farfala
Samo ima nogico št. 23, eni sandali na paske pa so mu prav št.24

Amadejauser posted image user posted image user posted image

Bila danes na UZ ledvic pa je vse OKuser posted image , a lab.izvid urina pa ni OKuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
6.5.2010 22:15:17   
Ulla80

ulla: pa kaj imate tako trmo?? upam, da bo meta to fazo preskočila user posted image user posted image sej trmari, sam tko hudo pa ne...ampak jest ne popuščam in ne šljivim....

joj ploha sej jst tud ne...sem to že pr uli doživela, sam ne v tko hudi obliki, pa pol vse živo prebrala, pa pr zdravnici smo bli itd....to so pač ti afektni napadi, obstajajo modri in beli, odvisno al otrok pomodri al pobledi pol...no, nš krempl pomodri...k se uzačne dret, pa kr dihat pol neha, ne pride do sape, mu morš fejst v usta pihnt, da dih presekaš in da zadiha pol....pa kot bi se izklopil otrok pol, zgleda da se organizem sam pred sabo zavaruje tko al kajuser posted image kot bi ga ugasnik, kr pade in čist švoh je....a ni yelci mela tud teh problemov mensezdi s tamalim?

zgleda ful dramatično, sam ni pa tko grozno...upam pa da čimprej mine....pa v vrtcu jim morm mal omenit, da bojo prpravljene in jih ne bo kajšna panika hvatala, če se to zgodiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
6.5.2010 22:17:46   
Ploha
ulla: ti si uporbaljala une pralne, racmanke ane...ej tooo je noro, kok to placa vzame, men je blo prou hecno meto v to naštimvat, zato pa nism tega dolgo počela user posted image user posted image

farfala: super za dober rezultat UZ ledvic  user posted image user posted image kaj pa zdaj z urinom??

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
6.5.2010 22:20:04   
farfala

farfala: super za dober rezultat UZ ledvic  user posted image user posted image kaj pa zdaj z urinom??

kaj pa vem, kri je prisotna, grem spet k mojemu zdr., da vidim, kaj bo rekel

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
6.5.2010 22:22:03   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

joj ploha sej jst tud ne...sem to že pr uli doživela, sam ne v tko hudi obliki, pa pol vse živo prebrala, pa pr zdravnici smo bli itd....to so pač ti afektni napadi, obstajajo modri in beli, odvisno al otrok pomodri al pobledi pol...no, nš krempl pomodri...k se uzačne dret, pa kr dihat pol neha, ne pride do sape, mu morš fejst v usta pihnt, da dih presekaš in da zadiha pol....pa kot bi se izklopil otrok pol, zgleda da se organizem sam pred sabo zavaruje tko al kajuser posted image kot bi ga ugasnik, kr pade in čist švoh je....a ni yelci mela tud teh problemov mensezdi s tamalim?

zgleda ful dramatično, sam ni pa tko grozno...upam pa da čimprej mine....pa v vrtcu jim morm mal omenit, da bojo prpravljene in jih ne bo kajšna panika hvatala, če se to zgodiuser posted image

ja yelci je govorila o tem...

prva pomodri madona...mene bi pomojem kap, ne rodila bi zihr user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
6.5.2010 22:22:36   
farfala
zvezdica super, da spet spiteuser posted image user posted image

khurde, zdaj pa jaz tebe razumemuser posted image user posted image

niiauser posted image user posted image user posted image

kiara lepe slike na fbuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
6.5.2010 22:22:47   
Ulla80
racmanke ane...ej tooo je noro, kok to placa vzame,

ja to že, sam vseen user posted image upam da ne bo v vrtcu kdo na etikete gledal, bo mislil da sem čist ubrisana, k jo oblačim v cotke od 2-4m user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
6.5.2010 22:40:35   
Zvezdica
a res al kva??? ma dej, Ula ma 23! user posted image neo ma 19, mogoč 20

ja moji potroc majo šape namesto tačk. liam je pri dveh letih imel 24 - 25user posted image otročki v vrtcu so imeli take srčkane čevljčke, naš pa opanke madona:(

ok vidim, da farfalin samo raztura user posted image user posted image user posted image

dans smo mel spet omedlevanje zarad trmeuser posted image katastrofa je to, pol je pa čist preč, ko mrtev neki časa....ajoj....

naš sicer ne omedli ampak kujat se zna.  Naš se kr vrež pol se pa dereuser posted image . men je blo tolk hudo na začetku, zdaj pa itak ga dam na ignore. Sicer pa on se nikol ne vrež ampak v bistvu na hitr uležeuser posted image in zafejkauser posted image

ja to že, sam vseen user posted image upam da ne bo v vrtcu kdo na etikete gledal, bo mislil da sem čist ubrisana, k jo oblačim v cotke od 2-4m user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jast ma za patrika ene hlače iz zare od 6 - 9 so mu še kar prav, pa je on kr konkretno težak 12,8 kg (čeprav še vedno zgleda suhec)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.5.2010 22:41:26   
Zvezdica
kaj pa vem, kri je prisotna, grem spet k mojemu zdr., da vidim, kaj bo rekel

? nč zasledila. user posted image user posted image user posted image user posted image zate farfalca.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?